Tuesday, January 31, 2012

آيارژيم آخوندهاظرفيت عبورازبحران ارزي و...رادارد؟

تيك تاك -نه به انتخابات نمايشي- آري به سرنگوني

فراخوان به اعتراض و قيام برای آزادی در بهمن و اسفند

برخيزيم و شعبده انتخاباتی را بر سر ولی فقيه ارتجاع خراب کنيم
برخيزيم و اخگر قيامهای فروخفته را مانند قهرمانان اشرف و خلق بپاخاسته سوريه، با حداکثر فدا و قربانی، شعله ور سازيم
مردم آزاده ايران،
زنان، جوانان، دانشجويان، دانش آموزان، فرهنگيان، کارگران بپاخاسته ميهن!
رويارويی مردم و مقاومت سازمان يافته مردم ايران با رژيم خونخوار ولايت فقيه، به يمن فدای بيکران و رود خروشان خون يکصدوبيست هزار شهيدان آزادی، اکنون مبارزه آزاديبخش و انقلاب دموکراتيک خلق در مرحله ی سرنگونی رژيم، به دوران خطير و تعيين کننده يی وارد شده است.
رژيم آخوندی مانند کشتی شکسته يی در آستانه غرق شدن در گرداب بحرانهای فزاينده درونی و بيرونی قرار دارد. تحريمهای نفتی و بانکی به ويژه تحريم بانک مرکزی، شاهرگ درآمدهای حياتی آخوندهای اتمی را قطع می کند. کارگزاران و رسانه های رژيم به گوشه هايی از اين وضعيت وخيم اعتراف می کنند: ”مراسم ختم ريال در بازار کالا“، ”رشد اقتصادی صفر، تورم ۴۰درصدی، ۳۰ درصد بيکاری در ميان جوانان، حقوق رسمی کارگر ۳۳۰هزار تومان“ (يک ششم خط فقر که به ۲ميليون تومان رسيده است). ۷۰درصد کارگران و ۸۰درصد بازنشستگان زير خط فقر هستند. همه ساله ۲۵درصد دانش آموزان بر اثر فقر، ترک تحصيل می کنند. ۱۰ميليون نفر در چنگال عفريت اعتياد که ساخته و پرداخته آخوندهاست، گرفتارند. آسيبهای ناشی از اعتياد ۱۶ميليون ايرانی را در برگرفته و ايران را به دومين مصرف کننده مواد مخدر در جهان تبديل کرده است.

حلقه تنگناهای منطقه يی بر گردن رژيم هر روز تنگتر می شود. ديکتاتور خونريز سوريه ”عمق استراتژيک نظام ولايت“ در آستانه سقوط و در حال فرو ريختن است. اين واقعيت را مردم سوريه هر روز با آتش زدن عکسهای منحوس خامنه ای به نمايش می گذارند.

پاسخ رژيم در برابر بحرانی که سراپای آن را فراگرفته است، اعدامهای روزمره، سياه ترين نوع سرکوب و ارعاب، سانسور و اختناق، قطع ارتباطات اينترنتی و بستن بيش از پيش فضای جامعه است. در زير سايه سياه سرکوب، مدعيان بی هزينه اصلاحات، فرصت می يابند بر روی آتش خشم خلق خاکستر خيانت بريزند و تيغی بر تيغهای سرکوب بيفزايند. اين جاست که اشرف و مجاهدانش با پرچم «جنگ صد برابر و عزم حداکثر» برای سرنگونی دشمن ضدبشری، بيش از هميشه، برای آخوندهای وحشت زده خطرناک می شوند.

جنگ قدرت در رأس ديکتاتوری آخوندی در آستانه نمايش انتخابات به شکل بی سابقه و غيرقابل کنترل شدت يافته و وحشت سرنگونی سردمداران رژيم را فراگرفته است. ريزش و فرسودگی در بالاترين رده های حکومت از جمله در سپاه پاسداران ارتجاع به چشم می خورد. ولی فقيه درهم شکسته برای حفظ قدرتش چاره يی جز تن دادن به حذف و جراحی پياپی ندارد. به همين دليل، مهره های رژيم به کرات نمايش انتخابات اسفندماه را با عباراتی نظير «خطرناکترين انتخابات تاريخ نظام» توصيف کرده اند.

اين شرايط در ۳۳سالی که از ديکتاتوری دينی می گذرد، بی سابقه است. بحران در اسفند ماه، همزمان با نمايش انتخاباتی رژيم به اوج می رسد. تناقض ذاتی و ناسازگاری بنيادين رژيم ولايت فقيه با هرگونه نهاد انتخابی و حتی نمايش انتخابات، به آنجا رسيده است که اين نمايش در مرحله پايانی رژيم به يک خطر جدی برای رژيم و به فرصتی برای مردم به جان آمده تبديل شده است.

هموطنان،
جوانان دلير و قيام آفرين،
زمان، زمان برخاستن است. ملت ايران که بارها اراده و رأی قاطع خود را برای سرنگونی تماميت استبداد دينی با خروش «مرگ بر ديکتاتور» و «مرگ بر اصل ولايت فقيه» با رساترين صدا اعلام کرده است، با هوشياری اين وضعيت را دريافته و بر آن است تا آتش خشم خود را از زير خاکستر خيانت، شعله ور سازد و نمايش نفرت انگيز انتخاباتی رژيم را بر سر ولی فقيه ارتجاع خراب کند.
حق و آزادی را هرگز در سينی طلايی به کسی نمی دهند. ميليونها هموطن تحت ستم، چشم به راه جوانانی هستند که برخيزند و اشرف نشان، بهای آزادی را سرفرازانه بپردازند. آری، با دست خالی هم می توان در برابر گلوله و زرهی ايستاد و دشمن درنده را شکست داد.
برخيزيم و شعبده انتخاباتی را بر سر ولی فقيه ارتجاع خراب کنيم!
برخيزيم و اخگر قيامهای فروخفته را، مانند قهرمانان اشرف و خلق بپاخاسته سوريه، با حداکثر فدا و قربانی، شعله ور سازيم!
سازمان مجاهدين خلق ايران بهمن و اسفند را تا چهارشنبه آتشين آخر سال، ايام در هم شکستن شعبده انتخابات آخوندی اعلام می کند و به اعتراض و قيام، به توفان خشم و خروش، و به ايستادگی تمام عيار عليه نظام ننگين ولايت در سراسر ميهن، فرا می خواند.
سلام بر خلق- سلام بر آزادی
درود بر رجوی
سازمان مجاهدين خلق ايران ۱۰بهمن۱۳۹۰

Sunday, January 29, 2012

Thursday, January 26, 2012

نامه احمد شاملو به مسعود ,بزرگ مرد انقلابي معاصر ايران

نامه احمد شاملو و 13 تن از نويسندگان و شعراي ديگر به آقاي مسعود رجوي
مجاهد خلق مسعود رجوي
چهارم خرداد روز شهادت محمد حنيف نژاد, سعيد محسن, علي اصغر بديع زادگان, عبدالرسول مشكين فام و محمود عسگريزاده , بنيان گذاران سازمان انقلابي مجاهدين خلق ايران است ,
يادآوري اين روز براي مردم ما و همه ي مشتاقان آزادي و استقلال ايران فرصتي است در بزرگداشت خاطره ي همه ي شهداي انقلابي خلق و براي شما و همرزمانتان , كه فعالانه راه آن مجاهدين شهيد را مي پوئيد به ويژه تجديد عهدي است با آرمان هاي مردان  و زنان از خود گذشته اي كه براي رهايي ايران بپا خاستند و با ايثار جان خويش سنگ بناي جنبشي انقلابي را بر زمين ميهن ما استوار كردند.
براي ما فرصتي مغتنم است كه در بزرگداشت اين روز تاريخي و اين تجديد عهد با شما و همه ي همرزمان مجاهدتان سهيم و شريك باشيم
علي اكبر اكبري, ناصر پاكدامن, باقر پرهام, اسماعيل خويي, غلامحسين ساعدي, محمدعلي سپانلو, احمد شاملو, رويا كهربايي, عاطفه گرگين, هوشنگ گلشيري , نعمت ميرزا زاده, منوچهر هزارخاني, محسن يلفاني,
پاسخ آقاي مسعود رجوي به پيام احمد شاملو و ساير نويسندگان و شعرابنام خدا و بنام خلق قهرمان ايران
شاعر شاعران, خورشيد  درخشان  آّسمان ادب ايران , احمد شاملو
با سلام هاي انقلابي , پيام شورانگيز شما و 12 تن ديگر از نامدارترين درخشندگان منظومه ي « ادب و هنر» ميهن ستمزده مان , به مناسبت سالروز شهادت بنيانگذاران مجاهدين خلق ايران را دريافت كردم.
براي مجاهدين خلق و ميليشياي مردمي و براي همه ي انقلابيون ايران بطور اعم, جاي سرفرازي است كه اكنون بيش از پيش از حمايت شما و ساير دوستانتان برخوردار شده اند .
اگرچه اين مطلب هرگز چيز جديدي نبوده و از قديم الايام هر «ابراهيمي» كه قصد گذركردن از «آتش» داشت, شما و ساير رزمندگان ميدان «هنر» را در كنار خود  مي يافت . و چه خوب گفته بوديد كه :
« امروز شعر, حربه ي خلق است
زيرا كه شاعران, خود شاخه اي زجنگل خلقند
نه ياسمين و سنبل گلخانه ي فلان
بيگانه نيست شاعر امروز با دردهاي مشترك خلق
او با لبان مردم لبخند مي زند
درد و اميد را با استخوان خويش پيوند مي زند....»
پس ما و هر آن كس كه « مژده شكستن زمستان» را در دل مي پروراند حق داريم كه مضافاً بر سلاح  هاي مادي, از تسليح به ديگر حربه ها ي معنوي خلق بر خود بباليم و بار ديگر بر بالين شهيدان والامقام خلق – تمامي خلق – سوگند ياد كنيم كه هم چنان تا قله ي «رهايي» سنگر مبارزات ضد استبدادي , ضد استعماري و ضد استثماري را ترك نگوييم .
مبارزه اي كه لاجرم در برابر ارتجاع و اپورتونيسم نيز قد برافراشته و خواهان حمايت فزاينده ي شماست.
پس اي حربه هاي معنوي خلق, شاعران و نويسندگان عالي مقام,
اجازه  مي خواهم از جانب بسياري از فرزندان خلق قهرمان و محرومي كه چه در دوران «زورعريان» و چه در دوران «فريب», يك آن نيز دامان ستمكشان را رها نكرده اند , بارديگر بر نياز تمامي خلق و نياز تمامي فرزندان جانبازش , بر ضرورت كار انساني و انقلابي خلاق شما تاكيد كنم.
برادر شما – مسعود رجوي  5/خرداد/60

Wednesday, January 25, 2012

يک هموطن اهوازي ازخاطرات آزادي مسعودرجوي ميگويد

برملا شدن نمونه های ديگری از تقلب و مدرک سازی در ديکتاتوری آخوندی

با تشديد بحران در باندهای غالب نظام در آستانه نمايش انتخابات، نمونه های ديگری از فساد، تقلب و مدرک سازی در ديکتاتوری آخوندی برملا شد. يکی از سرکردگان پيشين نيروی انتظامی اذعان کرد که مدرک ديپلم و ليسانس تقلبی خود را يکجا گرفته است.
پاسدار طلايی، از سرکردگان سابق نيروی انتظامی و عضو فعلی شورای شهر تهران که نسبت به باند رقيب به خاطر رد صلاحتيش برآشفته بود، گفت: طبق قانون رزمندگان، مدرک تحصيلی ديپلم و ليسانس را همزمان دريافت کرده ام. ... مدرک تحصيلی ديپلم و ليسانس را در مقطعی اخذ کردم که دريافت همزمان اين ۲ مدرک مجاز بوده است..

Monday, January 23, 2012

تشديد فضای سرکوب وبازجويی خيابانی با نزديک شدن نمايش انتخابات


تشديد فضای سرکوب با نزديک شدن نمايش انتخابات
بنا به گزارشهای دريافتی از اهواز، رژيم درسطح اين شهر گشتهای متعدد راه اندازی کرده و به بهانه های مخلتف مردم را دستگير يا مورد بازجويی در خيابانها قرار می دهد. رژيم هم چنين درهرچهار راه و ميدان تعداد زيادی مأمور مستقر کرده است تا با ايجاد رعب مانع حرکت اعتراضی مردم شود.



بازجويی خيابانی توسط نيروی سرکوبگر انتظامی

چراكسي خفقان وعصيان اين نسل ازخودگذشته را نميبيند؟

نگرانی آخوند احمد خاتمی عضو هيأت رئيسه خبرگان ارتجاع از قيام مردمی و کسادی انتخابات



آخوند احمد خاتمی عضو هيأت رئيسه خبرگان ارتجاع وحشت رژيم را از به هم خوردن و کسادی نمايش انتخابات ابراز کرد و گفت: همه مسئولان به ويژه دستگاه قضايی بايد با همه کسانی که در پی اغتشاش هستند، اعم از کانديدا يا طرفداران آنها برخورد قاطع داشته باشند. ضدانقلاب و دول استکباری قصد دارند تا با ايجاد فضای سرد زمينه حضور مردم را در برگزاری انتخابات کم رنگ کنند و جريان فتنه نيز در اين راه آنان را همراهی می کنند.

اتحاديه اروپا تحريم نفت رژيم ايران را تصويب کرد



اتحاديه اروپا تحريم نفت رژيم ايران را تصويب کرد. بر اساس توافق هايی که صورت گرفته است، از هم اکنون انعقاد قراردادنفت با رژيم ايران ممنوع خواهد بود. نمايندگان اتحاديه اروپا توافق کرده اند که کشورهای اروپايی فرصت دارند تا اول ژوئيه ۲۰۱۲ (۱۱ تير ۱۳۹۱) از قراردادهای موجود نفتی با ايران خارج شوند و آنها را فسخ کنند. هم چنين کليه ی حسابهای بانک مرکزی ايران در سطح اتحاديه اروپا مسدود خواهد شد.

نگرانی رژيم از کسادی نمايش انتخابات رژيم

به گزارش رسيده آخوند جنتی دبير شورای نگهبان رژيم در نمايش جمعه تهران، با نگرانی از کسادی نمايش انتخابات گفت: دشمن هدف گيری کرده است و می خواهد آزادی در انتخابات نباشد. آشوب به پاکند و سلامت انتخابات را زير سؤال ببرد و در ادامه آن مشارکت 
مردم را به حداقل برساند

تحريم بانکی و نفتی رژيم


يورونيوز: سفيران کشورهای عضو اتحاديه اروپا، در بروکسل بر سر تحريم خريد نفت از رژيم ايران توافق کردند. در حالی که از اين 
توافق به عنوان گام نهايی، پيش از تصميم وزيران خارجه اتحاديه اروپا ياد می شود، رويتر به نقل از ديپلوماتها گزارش داد که تحريم نفت رژيم ايران از ماه ژوئيه اجرايی خواهد شد. کاترين اشتون رئيس سياست خارجی اتحاديه اروپا گفت: ما تحريمهای بيشتری را به ويژه در زمينه بانک مرکزی و صادرات نفت به بحث می گذاريم و نهايی خواهيم کرد.

خانم مريم رجوی، ضمن استقبال از تصميم شورای وزيران اتحاديه اروپا خواستار اعمال فوری تحريمهای همه جانبه عليه رژيم ايران شد

تحريمها ضروری است اما پاسخ نهايی پروژه تسليحات اتمی رژيم ملايان، حمايت از مبارزه مردم ايران برای تغيير اين رژيم است



به دنبال تصميم شورای وزيران اتحاديه اروپا مبنی بر اعمال تحريمهای نفتی عليه رژيم ملايان، خانم مريم رجوی، رئيس جمهور برگزيده شورای ملی مقاومت ايران، گفت: مقاومت ايران از تصميم امروز شورای وزيران استقبال می کند و خواستار اعمال فوری و بلادرنگ اين تحريمها است. مقاومت ايران بيش از ۲دهه است که به اعمال تحريمهای همه جانبه نفتی و مالی ديکتاتوری دينی و تروريستی حاکم بر ايران فراخوان داده است. وی افزود: در حالی که رژيم آخوندی با تمام قوا تلاش می کند به سلاح اتمی دست يابد، شروع اين تحريمها از ۵ماه ديگر فرصت بسيار زيادی در اختيار اين رژيم قرار می دهد که به طرحهای شومش جامه عمل بپوشاند.
تحريمهای همه جانبه و اعمال فوری آنها، يک جزء ضروری و غيرقابل صرفنظر کردن برای متوقف کردن پروژه تسليحاتی اتمی رژيم آخوندی است و بايد هر چه سريع تر تکميل شود. اما در شرايطی که نرمش جامعه بين المللی در سالهای گذشته اين رژيم را به بمب اتمی بسيار نزديک کرده است، تحريمها پاسخ نهايی پروژه اتمی اين رژيم نيست. راه حل نهايی تغيير رژيم آخوندی است که دست يابی به بمب اتمی بخشی از استراتژی اش برای بقاست و هرگز از آن دست نمی کشد. لذا تحريمها در صورتی مؤثر است که با حمايت از مبارزه مردم ايران برای تغيير رژيم همراه باشد.
واقعيت اين است که سياست مماشات و تعامل با رژيم آخوندی، تلاش می کند که تحريمهای تصويب شده را سست کند و به تعويق اندازد يا با قائل شدن استثناء بر اساس مصالح اقتصادی و سياسی، آن را از جديت بيندازد.
آن روی سکه اين سياست، عدم پايبندی آمريکا و جامعه بين المللی به تعهداتش در قبال حفاظت ساکنان اشرف و اصرار بر ادامه برچسب نامشروع تروريستی عليه مجاهدين خلق ايران در آمريکا است. اين ليست گذاری اراده جامعه بين المللی برای اعمال قاطعيت عليه بانکدار مرکزی تروريسم را سست کرده است.


دبيرخانه شورای ملی مقاومت ايران
۳بهمن۱۳۹۰ (۲۳ژانويه ۲۰۱۲)

سقوط ارزش ريال هم چنان ادامه دارد

سقوط ارزش ريال هم چنان ادامه دارد

به گزارش رسيده دلار آمريکا در بازار آزاد به ۱۹۳۰ تومان رسيد. يورو به ۲۵۰۰ و پوند انگليس به ۳۰۰۰ تومان. در روزهای اخير، بانک مرکزی رژيم به عناوين مختلف، خريد و فروش ارز را محدود کرده، و صرافان را مورد تهديد قرار داده است. در همين رابطه سکه طلا حدود ۹۳۰هزار تومان معامله شد.

Sunday, January 22, 2012

فراخوان اجلاس پاريس متشکل از شخصيتهای تراز اول آمريکايی- اروپايی

فراخوان اجلاس پاريس متشکل از شخصيتهای تراز اول آمريکايی- اروپايی


• جامعه جهانی بايد عراق را وادار کند که به نقض تعهد در قبال ملل متحد، درباره اشرف خاتمه دهد
• برچسب غيرقانونی تروريستی آمريکا عليه مجاهدين باعث کشتار ساکنان اشرف و مانع انتقال آنها به کشور ثالث است و بايد بلافاصله لغو شود
• مريم رجوی: سازمان ملل نبايد در قبال نقض تعهدات عراق سکوت کند و کميساريای عالی بايد با تعيين تکليف پناهندگی ساکنان به طور گروهی، از کشتار آنها جلوگيری و به انتقال آنها به کشور ثالث کمک کند.
• مريم رجوی شورای امنيت را به مداخله فوری برای جلوگيری از زندان سازی در ليبرتی و نقض تعهدات توسط دولت فراخواند.
• مريم رجوی: تحريمها عليه رژيم آخوندی، امروز به يک خواست جهانی تبديل شده است. اما تعامل دولت کنونی آمريکا و تعلل ساير دولتهای غرب، اين تصميهما را سست می کند. برای مهار خطر اتمی رژيم اين تحريمها بايد با حمايت از مبارزه مردم ايران برای تغيير رژيم همراه باشد.

روز جمعه ۳۰دی، در يک اجلاس بين المللی در پاريس، که به دعوت کميته فرانسوی برای ايران دموکراتيک برگزار شد، شخصيتهای تراز اول آمريکايی و اروپايی، نسبت به انتقال اجباری ساکنان اشرف به کمپ ليبرتی که دولت عراق در حال تبديل آن به زندان است، هشدار دادند.

اجلاس ضمن محکوم کردن عراق به خاطر نقض مستمر تعهداتش به سازمان ملل و آمريکا، از جمله نقض يادداشت تفاهم، نگرانی خود را از توطئه های رژيم ايران برای به شکست کشاندن راه حل مسالمت آميز بحران اشرف اعلام کرد و ملل متحد، دولت آمريکا و اتحاديه اروپا را به اقدام فوری برای شکستن بن بست ايجاد شده از سوی عراق و احيای راه حل مسالمت آميز فراخواند. سخنرانان ادامه برچسب غيرقانونی تروريستی عليه مجاهدين از سوی وزارت خارجه آمريکا را محکوم و تأکيد کردند که اين برچسب ناعادلانه که يک اجماع گسترده آمريکايی و جهانی عليه آن وجود دارد، به مثابه مهمترين عامل در کشتار ساکنان اشرف و بزرگترين مانع در برابر باز اسکان آنها در کشورهای ثالث عمل می کند و به همين خاطر آمريکا را به طور مضاعف در وضعيت اشرف مسئول می کند. سخنرانان اين اجلاس عبارت بودند از: مريم رجوی، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران، رودی جوليانی، شهردار سابق نيويورک و کانديدای رياست جمهوری (۲۰۰۸) ؛ ژنرال شلتون، رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا (۲۰۰۱ـ۱۹۹۷) ؛ مايکل موکيزی، وزير سابق دادگستری آمريکا (۲۰۰۹-۲۰۰۷) ؛ اينگريد بتانکورد، کانديدای رياست جمهوری کلمبيا (۲۰۰۲) ؛ پورتر گاس، مدير سابق سازمان اطلاعات آمريکا؛ ايوبونه، استاندار و رئيس سابق سازمان امنيت فرانسه، جان سانو، نايب رئيس بخش محرمانه و عضو مديريت اطلاعات مرکزی آمريکا؛ ژنرال ديويد فيليپس، فرمانده پليس نظامی آمريکا (۲۰۱۱ -۲۰۰۸) ؛ فيليپ دوست بلازی، معاون دبيرکل ملل متحد و وزير خارجه سابق فرانسه، گر هارد، نخست وزير ايسلند (۲۰۰۶-۲۰۰۹) ؛ ايهم السامرايی، وزير سابق از عراق، کارلو چيچولی، نماينده پارلمان ايتاليا، لرد کن مگينس، عضو مجلس اعيان انگلستان، آندره گلوکسمن، از جامعه فيلسوفهای نوين فرانسه. اين اجلاس که توسط فرانسوا کلکومبه، قاضی و نماينده سابق مجلس فرانسه افتتاح شد، به رياست ويليام بوردون، حقوقدان برجسته فرانسوی ادامه يافت.
مريم رجوی، سخنران ويژه اين اجلاس گفت: متأسفانه دولتهای غرب و مشخصاً ايالات متحده، هم چنان در پی کنار آمدن با فاشيسم مذهبی حاکم بر ايران هستند. هسته اصلی اين سياست اصرار بر ادامه نامگذاری نامشروع عليه مجاهدين است. تا وقتی اين برچسب وجود دارد رژيم آخوندها اطمينان دارد که تهديدهايش عليه صلح و امنيت در منطقه و جهان با هيچ واکنش قاطعی مواجه نخواهد شد. از اين نظر اين يک فريب يا توهم است که سياستی که بزرگترين و سازمان يافته ترين اپوزيسيون اين رژيم را به بند می کشد، در عين حال قادر به اعمال قاطعيت در برابر اين رژيم باشد.
مريم رجوی افزود: تحريمها عليه رژيم آخوندی، امروز به يک خواست جهانی تبديل شده است. ما پيوسته از اعمال تحريمها به ويژه انسداد بانک مرکزی و تحريم نفتی اين رژيم استقبال کرده ايم. هرچند که می دانيم برای مهار خطر اتمی رژيم، اين تحريمها بايد با حمايت از مبارزه مردم ايران برای تغيير رژيم همراه باشد. با اين حال تصميم اتحاديه اروپا و مصوبات کنگره و سنای آمريکا برای ممنوعيت معاملات نفتی رژيم گام بلند ی به پيش است. اما سياست تعامل دولت کنونی آمريکا و تعلل ساير دولتهای غرب اين تصميمها را سست می کند، تا می تواند، آن را به تعويق می اندازد و برای اتخاذ هر سياستی اين معيار را در نظر دارد که باعث رنجش فاشيسم مذهبی نشود.
تصحيح اين سياست از بخش کليدی آن يعنی خاتمه دادن به همين ليست گذاری غيرقانونی آغاز می شود. نامگذاری که تاکنون بهانه دو قتل عام در اشرف و بهانه بسياری اعدامها در ايران بوده است. تصحيح اين سياست فاجعه بار علاوه بر مردم ايران در خدمت صلح و امنيت تمام جهان نيز هست.
مريم رجوی در ارتباط با حفاظت و امنيت ساکنان اشرف گفت: اکنون پيش از آن که زمان برای تحقق يک راه حل از دست برود هشدار می دهيم رژيم آخوندها و دولت عراق دست اندر کار يک سوء استفاده خطرناک از ارگانهای سازمان ملل متحد هستند تا ساکنان اشرف را از يک وضعيت تهديد آميز به يک وضعيت فاجعه بار منتقل سازند. اعتمادی که نثار ملل متحد شده نبايد با بازيهای دولت عراق وسيله برپايی زندانی در داخل يک پادگان برای ساکنان اشرف شود. جهان شاهد است که دولت عراق نه می خواهد، نه می تواند به قولهای خود به سازمان ملل و جامعه جهانی وفادار باشد. اما سؤال اساسی اينست که چرا ملل متحد در اين باره سکوت کرده است؟
سازمان ملل از بالاترين اعتمادها، از بالاترين اختيارات و در نتيجه از بالاترين مسئوليتها در اين قضيه برخوردار شده است. پس نبايد وقتی پای سياست مخرب دولت عراق به ميان می آيد از خود، رفع مسئوليت کند.
کميساريای عالی پناهندگان، پنج ماه پس از تقاضای پناهندگی يک به يک ساکنان اشرف، نبايد بيش از اين کار تعيين پناهندگی آنان را به تأخير بيندازد. شرايط اضطراری ساکنان اشرف و مانع تراشی های دولت عراق ايجاب می کند که کميساريای عالی پناهندگان از روش تعيين پناهندگی گروهی برای ساکنان اشرف پيروی کند. اين يک گام اجتناب ناپذير برای تضمين امنيت و سلامت ساکنان اشرف در مقابل انواع خطرات مهارناپذير است.
رودی جوليانی، با اشاره به ساکنان اشرف گفت: «ما اجازه نخواهيم داد که آنها سرکوب شوند. ما اجازه نخواهيم داد به آنها آزاری رسانده شود. ما اجازه نخواهيم داد که آنها ناديده گرفته شوند. ما اجازه نخواهيم داد که ملل متحد، رژيم ايران، مالکی يا حتی ايالات متحده نظاره گر فراموش شدن آنها باشند، زيرا مهم نيست که چه اتفاقی ميافتد، ما به حمايت از آنها برخواهيم خاست، ما با آنها هستيم انگار که ما با آنها در آن کمپ هستيم. هر کاری با آنها بکنند، با ما کرده اند».
ژنرال شلتون گفت: «از آن جا که مجاهدين دشمن بزرگ رژيم ايران هستند، کابوس ملاها اين است که ببينند ايالات متحده نام مجاهدين خلق را از ليست سازمانهای تروريستی حذف کرده است». وی با اشاره به شرايط کمپ ليبرتی و اظهارات اخير مالکی، گفت: «سفير کوبلر، نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل متحد، بايد توجه دبيرکل ملل متحد و شورای امنيت را به موارد نقض تفاهم نامه جلب کند. سفير کوبلر پول می گيرد که همين کار را بکند، چنان چه مالکی تفاهم نامه را اجرا نکند».
فيليپ دوست بلازی اظهار داشت: «تا زمانی که فضای حداقل ۵کيلومتر مربع، با امکانات لازم، تا وقتی که نيازمنديهای حداقل ساکنان به ويژه انتقال وسايل و خودروهای آنها، احترام به حريم شخصی آنها و منتفی ساختن همه احکام دستگيری ساکنان که رژيم ايران برای آزار و اذيتشان توليد کرده، برآورده نشود، انتقال به اردوگاه جديد يک جابه جايی اجباری، غيرقابل قبول و مخالف همه کنوانسيونها خواهد بود. من از دبيرکل ملل متحد می خواهم توافقنامه يی را در اين رابطه امضا نکند».
ويليام بوردون گفت: «در مبارزه برای اشرف، ما برای ”حقوق“ مبارزه می کنيم. آنها سمبل نبرد برای حقوق بشر برای تمامی نوع بشر شده اند». بوردون افزود: «رژيم ايران از طريق دولت عراق به صدور احکام ساختگی بازداشت عليه آزاديخواهانی که برای استقرار آزادی در ايران مبارزه می کنند، ادامه می دهد».
اينگريد بتانکورت تأکيد کرد: «وقت آن است که جابه جايی اجباری ساکنان اشرف را رد کنيم و برای سلامت و امنيت آنها بپاخيزيم و نبايد توسط اطلاعات دروغين رژيم ايران و همدستش نوری مالکی گمراه شويمدبيرخانه شورای ملی مقاومت ايران
سي دي۱۳۹۰ - 
۲۰ ژانويه۲۰۱۲

سخنرانی رئيس جمهور برگزيده مقاومت در کنفرانس بين المللی در پاريس

سخنرانی رئيس جمهور برگزيده مقاومت در کنفرانس بين المللی در پاريس ـ فراخوان به حفاظت بين المللی ساکنان اشرف - ۳۰دی 
۱۳۹۰
 
دوستان گرامی، هموطنان عزيز
از سخنان رئيس محترم کنفرانس و از توجه و حمايت شما به خصوص نسبت به ساکنان اشرف عميقاً سپاسگزاری می کنم.
فشارهای رژيم آخوندی برای انهدام اپوزيسيون اصليش، يعنی موضوع اين کنفرانس، بخشی از سياست شريرانه يی است که آخوندها برای حفظ حکومت لرزان خود در پيش گرفته اند. در ۲۰ روز اول سال ميلادی، آخوندها با ۴۳ اعدام در ايران، رکورد تازه يی به ثبت داده اند. و شمار زيادی نيز در نوبت اعدامند. آنها هم چنين برای سه تن از زندانيان هوادار مجاهدين حکم اعدام صادر کرده اند.
سران رژيم از دستگيری ۳۲ تن از اعضای مؤثر مجاهدين، به اتهام هدايت قيامهای سال ۸۸ خبر می دهند. اين البته زمينه سازی برای صدور حکم های اعدام ديگری نيز هست. همزمان سپاه پاسداران در ارگان سخنگوی خود خواستار راه حل نظامی در قبال اشرف شده است. و حملات موشکی به اشرف علامتی از همين سياست است.
برای بستن فضای جامعه، آخوندها در پی قطع ارتباط اينترنتی ايران با جهان خارج هستند. و از همه امکانات خود برای اين منظور استفاده می کنند. مجلس ارتجاع قانون مجازات استفاده کنندگان از تجهيزات تلويزيون ماهواره يی را به تصويب رسانده است: که مجازات آنها از ۶ ماه تا دو سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق است. از طرف ديگر رژيم ولايت فقيه تهديدها و تروريسم خود را به شدت افزايش داده است:
انفجارهايی با تلفات زياد در عراق، مانورهای نظامی با هدف بستن تنگه هرمز، شروع غنی سازی ۲۰درصدی اورانيوم و تهديد کشورهای عرب همسايه. اين ماجراجويی ها، از يکطرف برای باجگيری از جامعه جهانی است، از طرف ديگر برای مهار جامعه يی است که زنان و جوانان بپاخاسته آن مترصد از سرگيری قيام ها هستند. به خصوص که آخوندها از به هم خوردن اوضاع، آن هم در جريان در جريان نمايش انتخابات خود، به شدت نگرانند.
اين مواضع جنگ طلبانه، برای سرپوش گذاشتن بر سقوط اقتصادی کشور است. رشد اقتصادی به صفر رسيده و تورم در اين ماه به ۴۰ درصد رسيده است.
بله، اينهمه برای سرپا نگهداشتن رژيمی است که هيأت حاکمه آن به نحوی بی سابقه دچار تفرقه است و ريزش و فرسودگی در تمام لايه های حکومت، از جمله در سپاه پاسداران، رسوخ کرده است.

در چنين وضعيتی، متأسفانه دولتهای غرب و مشخصاً ايالات متحده آمريکا، هم چنان در پی نوعی تعامل و کنار آمدن با فاشيسم مذهبی حاکم بر ايران هستند. اين تعامل در چه سياستهايی خود را نشون می دهد؟
ـ در مسکوت گذاشتن نقض حقوق بشر در ايران
ـ بسنده کردن به مخالفت های نمايشی
ـ سرهم بندی پرونده توطئه رژيم برای ترور سفيران خارجی در واشنگتن
ـ نيمه کاره گذاشتن تحريمها
ـ و بی خطر نشان دادن برنامه اتمی رژيم. و خيلی پارامترهای ديگر.

اما سؤال اين است که هسته اصلی اين سياست کجاست و چيست؟
ـ اصرار بر ادامه نام گذاری نامشروع عليه مجاهدين!
آری، اين ليست گذاری اراده جامعه بين المللی برای اعمال قاطعيت عليه بانکدار مرکزی تروريسم را سست کرده است.
اين قلب قضيه سياست تعامل است و در نتيجه بر تمام کارکردهای سياسی جامعه بين المللی تأثير دارد.
و تا وقتی نام مجاهدين به ناحق در ليست وزارت خارجه آمريکاست، رژيم آخوندها اطمينان دارد که تهديدهايش با هيچ واکنش قاطعی از طرف جامعه بين المللی مواجه نخواهد شد.
از اين نظر اين يک فريب يا يک توهم است که سياستی که بزرگترين و سازمان يافته ترين اپوزيسيون اين رژيم را به بند می کشد در عين حال قادر به اعمال قاطعيت در برابر اين رژيم باشد.
و باز بايد اشاره کنم که اين يک فريب يا توهم است که سياستی که با اين ليست گذاريها در سرکوب مردم ايران مشارکت می کند، در عين حال يارای ايستادگی در برابر اتمی شدن آخوندها را داشته باشد. هرگز متصور نيست و به همين دليل بايد اين سياست تغيير کند.

خوب است در اينجا به موضوع تحريمها عليه رژيم آخوندی اشاره کنم که امروز به يک خواست جهانی تبديل شده و اتحاديه اروپا هم قصد دارد سه روز ديگر در اين زمينه تصميم گيری کند.
ما پيوسته از اعمال تحريمها به ويژه انسداد بانک مرکزی و تحريم نفتی اين رژيم استقبال کرده ايم.
هرچند که می دانيم برای مهار خطر اتمی رژيم، اين تحريمها بايد با حمايت از مبارزه مردم ايران برای تغيير رژيم آخوندی همراه باشد. با اين حال تصميم اتحاديه اروپا و مصوبات کنگره و سنای آمريکا برای ممنوعيت معاملات نفتی رژيم گام بلند ی به پيش است.
اما متأسفانه سياست تعامل دولت کنونی آمريکا و هم چنين تعلل ساير دولتهای غرب اين تصميهما را سست می کند تا می تواند آن را به تعويق می اندازد و برای اتخاذ هر سياستی اين معيار را در نظر دارد که آيا باعث رنجش فاشيسم مذهبی می شود يا خير؟ اينجاست که ما برای تصحيح اين سياست خطا فراخوان می دهيم.
تصحيح اين سياست از بخش کليدی آن يعنی خاتمه دادن به همين ليست گذاری غيرقانونی آغاز می شود. اين نامگذاری بهانه دولت عراق برای مبادرت به دو قتل عام در اشرف در دو سال اخير و هم چنين بهانه بسياری اعدامها در ايران تا به حال است.
با اين حال حذف نام گذاری مجاهدين تنها به سود مردم ايران نيست. بلکه به تصحيح يک سياست فاجعه بار هم کمک می کند و خدمتی است به صلح و امنيت تمام جهان. که در حال حاضر به وسيله ديکتاتوری حاکم بر ايران تهديد می شود. آری اين سياستی است به نفع صلح و امنيت کل دنيا.

دوستان عزيز!
سه هفته از بطلان ضرب الاجل ۳۱دسامبر می گذرد. مجدداً به همه شما پيشتازان اين کارزار بين المللی تبريک می گويم. به همه شما هواداران و پشتيبانان اين جنبش که در اين دوران با يک کارزار بين المللی توانستيد دشمن را يک گام به عقب برانيد تبريک می گويم.
اين دستاورد فقط به اتکای تلاشهای شما سياستمداران آگاه و هوشيار و برجسته که به خوبی می دانيد که در مقابل رژيم آخوندی نبايد سرخم کرد، نبايد زانو زد و نبايد کوتاه آمد و به يمن تلاشهای شما با کارزارهای بين المللی و تحصن های بی انتها در ژنو و واشينگتن، حاصل شد. مجدداً به همه شما درود می فرستم و از همه شما تشکر می کنم.
شما توانستيد ايالات متحده، اروپا و سازمان ملل را به اتخاذ يک سياست درست فرا بخوانيد. بنابراين هر زمان که زمامداران غرب درصدد اتخاذ يک سياست درست در قبال ايران برآيند. لاجرم بايد در مسير شما گام بردارند.

اما متأسفانه، سه هفته پيش، پس از امضای يادداشت تفاهم دولت عراق و ملل متحد درباره انتقال امن و آزادانه ساکنان اشرف به محل جديد، نخست وزير عراق علناً بر آن خط بطلان کشيد. وی مشخصاً تهديد کرد که چنان چه ظرف چهار ماه آتی تمام ساکنان اشرف از عراق خارج نشوند دولت عراق، خودش اقدام خواهد کرد. به علاوه بار ديگر بر احکام قلابی دستگيری ۱۲۱ تن از ساکنان تأکيد کرد. احکامی که هيچ اعتبار قانونی ندارد و تنها ساخته و پرداخته رژيم ايران و دولت تحت نفوذش در عراق است. احکامی که همان طور که دو روز پيش مقاومت ايران اعلام کرد، نه تاريخ دارد، نه اسم قاضی دارد، نه شماره دارد و بسياری از اسامی کسانی هستند که در خارج از عراق هستند و يا حتی کسانی که شهيد شده اند و در قيد حيات نيستند.
فراموش نکنيد که مضمون اصلی يادداشت تفاهم که دبيرکل ملل متحد، وزير خارجه آمريکا و ساير دولتها بر آن تأکيد کرده اند، رعايت سلامت و امنيت همه ساکنان اشرف تا انتقال به ليبرتی و از ليبرتی به کشور ثالث است. اکنون نخست وزير عراق با اين اظهارات اساس اين توافق را برهم زده است.
تهديد به حمله و دستگيری، برپايی زندانی با ديوارهای بلند در کمپ جديد کمپی که حتی آب آشاميدنی ندارد و ورود و خروج به آن آزاد نيست و تحميل يک جابه جايی اجباری اجزای طرحيست که مورد علاقه رژيم آخوندهاست.
هم چنان که ساکنان اعلام کرده اند، ما هم مجدداً تأکيد می کنيم که زندان سازی و جابه جايی اجباری مرز سرخ است و هيچ کس آن را نمی پذيرد
آن چه دولت عراق زير عنوان اعمال حاکميت دنبال می کند، پيشبرد سياست ولی فقيه رژيم ايران است؛ برای متلاشی کردن مهمترين نيروی مخالف رژيم ديکتاتوری حاکم بر ايران. اما چنانکه در همين روزها رهبر مقاومت مسعود رجوی گفت:
«اگر کسی فکر می کند می تواند مجاهدين را متلاشی کند اشتباه می کند...
اگر کسی فکر می کند مجاهدين از سرنگونی رژيم ولايت فقيه دست برمی دارند اشتباه می کند.
در همه حال و در همه جا سرنگونی اين رژيم حق مسلم ما و خلق ماست» و چنين خواهد شد.

دوستان عزيز!
اکنون پيش از آن که زمان برای تحقق يک راه حل مسالمت آميز از دست برود، بايد هشدار بدهيم رژيم آخوندها و دولت عراق دست اندر کار يک سوءاستفاده خطرناک از ارگانهای ملل متحد هستند تا ساکنان اشرف را از يک وضعيت تهديد آميز، به يک وضعيت فاجعه بار منتقل سازند. اعتمادی که نثار ملل متحد شده است، نبايد با بازيهای دولت عراق، وسيله برپايی زندانی در داخل يک پادگان برای ساکنان اشرف شود. جهان شاهد است که دولت عراق، نه می خواهد و نه می تواند به قول های خود به سازمان ملل و جامعه جهانی وفادار بماند.
اما سؤال اساسی اينست که چرا ملل متحد در اين باره سکوت کرده است؟
در برابر چنين نيرنگی، ملل متحد نبايد به دولت عراق اجازه دهد مساحت کمپ جديد را به ميزان فوق العاده يی کم کند. يونامی و کميساريای عالی پناهندگان و ملل متحد به موجب مسئوليت خود و به موجب اصل مسئوليت بين المللی حفاظت (آرتوپی)، بايد مانع هرگونه جابه جايی اجباری بشوند و نسبت به آن هشدار بدهند و دست به عمل بزنند.
ما به بيانيه ۲۶ دسامبر آقای بان کی مون تکيه کرديم که تصريح نمود: «هر گونه خشونت و يا راه حل اجباری غيرقابل قبول خواهد بود». ساکنان اشرف، نه در امضای توافقنامه شرکت داشته اند، نه از محل استقرار جديدشان آگاهی دارند و نه با شرايط نازل و اسارت بار آن موافقند.
کليت اين جابه جايی اجباری است، جزء به جزء آن تحميلی است؛ مگر آن که خواسته های ساکنان اشرف در نظر گرفته شود.

سازمان ملل از بالاترين اعتمادها از بالاترين اختيارات و در نتيجه از بالاترين مسئوليتها در اين قضيه برخوردار است و توانايی آن را دارد
سازمان ملل نيز آن قدر خود را صاحب اختيار می شناسد که بدون آگاهی و رضايت ساکنان اشرف، در مورد سرنوشت آنها با دولت عراق، قرار داد امضا می کند. پس نبايد وقتی پای سياست مخرب دولت عراق به ميان می آيد، از خود، رفع مسئوليت کند.
پنج ماه پس از تقاضای پناهندگی يک به يک ساکنان اشرف، چرا از نقش تسهيل کننده ملل متحد برای تعيين پناهندگی ساکنان خبری نيست؟ راستی چرا؟ چرا دولت عراق توانسته است مانع کار کميساريای عالی پناهندگان بشود!؟ چرا اين زمان طولانی را از دست داده ايم و از دست رفته است؟ اين کاملاً ضروری است که کميساريای عالی پناهندگان کار تعيين پناهندگی ساکنان اشرف را بيش از اين به تأخير نيندازد.
شرايط اضطراری ساکنان اشرف و کندی فوق العاده پروسه انتقال آنها و مانع تراشی های دولت عراق ايجاب می کند که کميساريای عالی پناهندگان از روش تعيين يکباره و گروهی پناهندگی برای ساکنان اشرف پيروی کند. اين يک گام اجتناب ناپذير برای تضمين امنيت و سلامت ساکنان اشرف است که آنها را در مقابل انواع خطرات مهارناپذير گارانتی و تضمين می کند. اکنون دولت عراق کميساريای عالی پناهندگان را تحت فشار گذاشته که بين بد و بدتر يکی را انتخاب کند. کميساريای عالی پناهندگان نبايد بر وضعيتی صحه بگذارد که هيچ تناسبی با شرايط زندگی کنونی ساکنان اشرف ندارد.
به علاوه، بايد باز هم بر ضرورت تأمين اطمينان های حداقل تأکيد کنم. يک انتقال امن و آزادانه با تضمين های مکفی برای مصونيت ساکنان از هرگونه آزار و دستگيری. و هم چنين انتقال با اموال و خودروهايشان، آن هم به محيطی که مساحت آن برای يک کمپ به طور ميان مدت مناسب باشد؛ به اضافه ساير حداقلهای ضروری.
وزير امور خارجه آمريکا در بيانيه ۲۵ دسامبر خود تأکيد کرد که اين جابه جايی، برای موفقيت بايد از حمايت کامل ساکنان کمپ اشرف برخوردار باشد. من از ايالات متحده می خواهم مطابق همين بيانيه، مانع جابه جايی اجباری ساکنان اشرف شود و هم چنين مانع تن دادن ملل متحد به تحميلات دولت عراق شود.
آری اين وظيفه آمريکا و ايالات متحده آمريکاست. زيرا ترديدی نيست که ايالات متحده در مورد حفاظت و امنيت و سلامت ساکنان اشرف به طور خاص، مسئوليت دارد و بايد پاسخگوی تعهدات قانونی و اخلاقی خود باشد.
هم چنان که تا به حال بسياری سياستمداران برجسته آمريکايی بر اين امر مهم تأکيد کرده و آن را تکرار کرده اند، می خواهم تأکيد کنم که نگذاريد شکست تلخ و فاجعه بار سازمان ملل در بوسنی، اين بار در قبال ساکنان اشرف تکرار شود. تاکيدات مستمر دبيرکل بر جابه جايی داوطلبانه، راه حل صلح آميز و با دوام است. راه حلی که علاوه بر حق حاکميت عراق، حقوق بشر و قانون انسان دوستانه بين المللی ساکنان را هم به رسميت بشناسد. اما آن چه متأسفانه در روی زمين جريان دارد، با خواست دبيرکل فاصله زيادی دارد. و آن چه هم اکنون فراهم شده، يک بازداشتگاه است، نه يک کمپ پناهندگی.
اکنون که دولت عراق تفاهم نامه امضا شده خود را زير پا گذاشته است، از ملل متحد می خواهم اين موضوع را به شورای امنيت گزارش کند و تصميم جديدی برای نجات اين راه حل صلح آميز درخواست کند. و سرانجام بايد سخنان اخير آقای بان کی مون در بيروت را يادآوری کنم که گفت: «نظم کهنه، حاکميت تک نفری و انحصار در سرمايه و قدرت خاموش کردن رسانه ها و محروميت از آزاديهای پايه يی در حال فروريختن است. مردم به همه اينها می گويند: «کافی است، ديگر بس است».
بله! ماهم می گوييم ديگر بس است. در ايران نيز دوران فاشيسم مذهبی به سر آمده است. و اين، سازمان ملل متحد و جامعه جهانی را فرا می خواند که در کنار مردم ايران و مقاومت ايران بايستند.
از همه شما متشکرم.

سوزوگداز رژيم از مفتضح شدن آخوند جنتی در جوکهای مردمی

سوزوگداز رژيم از مفتضح شدن آخوند جنتی در جوکهای مردمی

يک رسانه حکومتی نسبت به جوکهای مردمی عليه سردمداران رژيم و به سخره گرفتن آنها از جمله آخوند جنتی به شدت به سوزوگداز پرداخت و نوشت جنتی طی ماههای اخير آماج جوکها قرار گرفته است.
رسانه وابسته به علی لاريجانی با عنوان «رمزگشايی پيامکهای طنز برای جنتی» نوشت: چرا يک‎باره طی چند ماه گذشته جنتی، اين‎طور آماج جوک‎ها قرار گرفته ‎است؟ پس از يک عمر همراهی با امام و رهبری... ، حالا ايشان به سوژه جوک‎ها تبديل شده است. طراحان اين فضای عجيب به‎دنبال چه هستند که پيرمرد... عرصه سياست را به موضوع جوک تبديل کرده‎اند؟
اگر هيچ نيتی نيست و صرفاً خنديدن مهم است (؟!) چرا در آستانه انتخابات و در جايي‎که همه رقبا و رفقا چشم به عملکرد شورای نگهبان دوخته‎اند اين فضاسازی صورت مي‎گيرد؟
ارگان وابسته به علی لاريجانی در ادامه سوزوگداز از جوک سازی مردم، عليه سردمداران رژيم، افزود:
اين‎بار احتمالاً برای جنتی، پروژهای تخريب را طراحی کرده اند. فعلاً در مرحله آماده‎سازی اذهان هستند. طراحان اين موج تبليغی مي‎خواهند به نگاه مردم نسبت به ايشان طعم و جهت بدهند، به‎طوري‎که هر وقت صحبت از شورای نگهبان و دبير آن شد؛ چيزی غير از جديت و دقت و امانت‎داری و تيزبينی به اذهان متبادر شود. مراحل بعدی هم ممکن است در پيش باشد.
اين ارگان حکومتی با ابراز نگرانی خاطرنشان کرد: «چه مي‎دانيم، شايد اين‎بار فتنه قبل از وقوع انتخابات رخ دهد؛ شايد بازيگران جديدی نقش فتنه‎گران را برعهده بگيرند... . ديگر نمي‎توان از کنار اين‎گونه امور به آسانی گذشت».

به آتش کشيدن مقر انتظامی جنايتکار در قيام عاشورای 88

به آتش کشيدن مقر انتظامی جنايتکار در قيام عاشورای88 




ناله سردمداران رژيم از کابوس سرنگوني!

ناله سردمداران رژيم از کابوس سرنگوني

همزمان با دومين سالگرد قيام سراسری مردم ايران در روز عاشورای سال ۸۸، سردمداران ديکتاتوری آخوندی هم چنان از کابوس سرنگونی می نالند و از آن گريزی ندارند
آخوند مصباح يزدی ايدئولوگ باند ولی فقيه و عضو خبرگان ارتجاع، با لحن هشدار دهنديی به عوامل رژيم گفت، مراقب باشيد خوابتان نبرد، حتی از احتمال فتنه هم بايد ترسيد.
آخوند مصباح يزدی که در جمع شماری از مزدوران رژيم سخنرانی می کرد، گفت: «ما نبايد خوابمان ببرد و خيال نکنيم که دشمن ديگر عليه ما دسيسه چينی نمی کند و بقای نظام جمهوری اسلامی تأمين شده است، تاريخ به ما نشان می دهد چنين خيالی جهالت ما است.. اگر ما يک درصد هم محتمل بدانيم که اين فتنه برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده است بايد به آن توجه کنيم و اگر اين کار را نکنيم عاقلانه رفتار نکرده ايم


آخوند احمد خاتمی نايب رئيس خبرگان ارتجاع نيز با تأکيد بر اين که قيام مردم ايران ربطی به نمايش انتخابات رژيم نداشت، گفت: «در فتنه ۸۸ قصه، قصه براندازی نظامی ولايی بود و برخی ها که ساده انديش بودند فکر می کردند که دعوا بين احمدی نژاد و موسوی است درحالی که قصه فراتر از اينها بود و دعوا به دعوای انقلاب با ضدانقلاب تبديل شد. در اين وضعيت مقام معظم رهبری با اولين جلسه های خود که با مسئولان بعد از اغتشاشات داشتند به صراحت فرمودند: «که ديگر دعوا، دعوای ميان دو سليقه نيست
آخوند علم الهدی يکی ديگر از اعضای خبرگان ارتجاع، به توصيف شبهای تنهايی ولی فقيه وحشت زده در روزهای قيام سراسری پرداخت و گفت: «در فتنه ۸۸ رهبری تنها ماند... نزديک ترين دوستان رهبری و کسانی که از طريق ايشان به جايی رسيده بودند به عنوان خواص کناره گرفتند و حاضر نشدند به وسط ميدان بيايند. آنها ساکتين هستند و روزی مقابل رهبری می ايستند و از الآن بايد آنها را از عرصه سياست بيرون کنيم
حداد عادل رئيس کميسيون فرهنگی مجلس رژيم نيز بر عزم مردم برای واژگون کردن ديکتاتوری آخوندی در قيام سراسری خود، تأکيد کرد و گفت: «فتنه گران تصور می کردند که بايد برای براندازی نظام حوادثی که قبل از انقلاب رخ داده را تکرار کنند بر همين اساس برای تکرار تظاهرات مردمی در تاسوعا و عاشورای ۵۷، اغتشاش عاشورای ۸۸ را به راه انداختند ولايتی مشاور سياسی ولی فقيه ارتجاع نيز با اظهارات مشابهی افزود: «افراد بابصيرت در فتنه ۸۸ متوجه شدند که دعوا بر سر جمهوری اسلامی، حکومت اسلامی و ولايت فقيه است.. در روز عاشورا آنها اميدوار بودند که با اين حرکت، اعتراضها توسعه پيدا کند و حکومت ايران ساقط شود

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور :قسمت سيزدهم

گاردين: عراق: گام بعدی برای يک کشور فاسد و شقه چيست

گاردين: عراق: گام بعدی برای يک کشور فاسد و شقه چيست
گاردين چاپ لندن با عنوان ”عراق: گام بعدی برای يک کشور فاسد و شقه چيست؟“، نوشت: مالکی هيچ گاه در ميان سنی های کشور، که حقوق شهروندی از آنها سلب شده، محبوبيت نداشته است. به نظر نمی رسد او قدرت خشم و غيض، و ظرفيت آن برای تضعيف جدی پايگاهی که او قصد ساختن آن را برای خودش دارد، محاسبه کرده باشد.
گاردين شرايط عراق را در مقاطع مختلف يادآوری کرده و می نويسد: اکنون، عراق در موقعيتی قرار دارد که از جنبه های زيادی، نسبت به تاريک ترين ايام سال ۲۰۰۶، بسيار خطرناکتر است، هنگامی که تمام بقايای فرماندهی دولت بر اثر جنگ فرقه يی در حال فروپاشی بود. اکنون چيزهای بيشتری برای آموختن وجود دارد. شش سال بعد از آن ايام، اعتماد عراقيها به دولت بسا کمتر است.

جلوگيری از درمان به موقع يک زندانی سياسی باعث وخامت حال او شده است

جلوگيری از درمان به موقع يک زندانی سياسی باعث وخامت حال او شده است
 
بنا به گزارشهای دريافتی از تهران جلوگيری از درمان به موقع زندانی سياسی ريحانه حاج ابراهيم در زندان اوين باعث عفونت معده و کليه های وی شده و حالش وخيم می باشد. ريحانه حاج ابراهيم از بستگان زندانيان سياسی محسن و احمد دانشپور می باشد که به اعدام محکوم شده اند. وی به همراه اين ۲زندانی در آذر ۸۸ دستگير شده است. اتهام اين دستگير شدگان وابستگی خانوادگی به ساکنان اشرف است.

Saturday, January 21, 2012

از ساکنان اشرف حفاظت کنيد، نام مجاهدين را از ليست آمريکا حذف کنيد

برايان بينلی: از ساکنان اشرف حفاظت کنيد، نام مجاهدين را از ليست آمريکا حذف کنيد
مقاله يی از برايان بينلی در هافينگتون پست
اغفال يک بار من، شرم برتو؛ اغفال دوباره من، شرم برمن
اين يک ضرب المثل قديمی است که، اين روزها در عراق دارد آزمايش می شود

دولت نوری مالکی تمام سعی اش را می کند تا جامعه جهانی را در مورد انتقال ۳۴۰۰ عضو مجاهدين خلق ايران ازکمپ اشرف فريب بدهد. اما مخالفان ايرانی و جامعه جهانی فريبش را نمی خورند.
ساکنان اشرف از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۹ به عنوان ”افراد حفاظت شده“ تحت کنوانسيون چهارم ژنو توسط نيروهای آمريکايی حفاظت شدند. ولی در ۲۰۰۹، زمانيکه آمريکا شروع به تخليه عراق کرد، اين حفاظت به دولت مالکی منتقل شد.
از آن پس، اشرف تحت محاصره بوده، ۲بار به آن حمله نظامی شده که در نتيجه آن دهها تن کشته و صدها تن ديگر مجروح شدند.
ساکنان اشرف طی اين مدت، با هر وسيله ای از بلندگوهای بزرگ گرفته تا محدوديت کالاهای ضروری و خدمات پزشکی، مورد آزار و اذيت و شکنجه قرار گرفتند و حتی حملات موشکی عليه آنها صورت گرفت.
يک هفته قبل از ضرب الاجل مالکی برای ۳۱دسامبر، سازمان ملل، آمريکا و مالکی به توافقی رسيدند که به مخالفان اجازه می داد تحت نظارت حافظان صلح سازمان ملل و مانيتور کننده های آمريکايی، به کمپ ليبرتی در نزديک بغداد، منتقل شوند.
مجاهدين خلق گفتند، اگر تضمينهای معقول داده شود، ۴۰۰تن از ساکنان آماده اند تا تعهدات عراق را آزمايش کنند، ولی اين توافق کوتاه مدت بود. و اين مصداق همان وضعيت“ دوباره فريب دادن ”است.
ابتدا، دولت بغداد قولش به اين که اجازه می دهد ساکنان اشرف خودروها و اموال منقولشان را با خود ببرند زيرپا گذاشت. سپس، مساحتی که قرار بود توسط ساکنان استفاده شود را از ۴۰ کيلومتر مربع به کمتر از يک کيلومتر مربع کاهش داد. و شروع به ساختن ديواری کرد که آن جا را عملاً يک زندان می کند.
بنابراين جامعه بين المللی پيشنهاد عراق را رد کرد. آنها هم چنين يک“ نه ”قاطع به اعمال مالکی گفتند چرا که آشکارا تشخيص دادند او به دستور ملاهای تهران، عمل می کرد، که از مجاهدين خلق وحشت دارد.
در يک کنفرانس بين المللی در دفاع از ساکنان اشرف که روز جمعه ۶دسامبر در پاريس برگزار شد، سياستمداران برجسته ای از سراسر جهان از جمله نمايندگان هردو حزب سياسی آمريکا، بهمراه خانم مريم رجوی رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران، شرکت کردند.
فرماندار اد رندل، رئيس سابق حزب دموکرات و فرماندار پنسيلوانيا به صراحت گفت: دو کلمه هستند که آمريکا و سازمان ملل بايد به کار ببرند- کلمات «چرا» و «نه» “. وکلمه «نه» در مورد انتقال ساکنان اشرف؟ چرا که اينکار هيچ لزومی ندارد و برای هيچ کس مشکلی ايجاد نمی کند.
------------------------------------------------
هموطنان براي تضمين حفاظت و نجات جان ساكنان اشرف پتيشن را امضا كنيد زيرا ليست تروريستي تنها بهانه مالكي براي اين جنايت است.
براي امضا لايك كردن كافي نيست اسم و ايميل خود را وارد كرده و روي دكمه سبز ساين پتيشن كليك كنيد. مشخصات شما مخفي باقي مي ماند.
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

نامه ساکنان اشرف به نماينده ويژه ملل متحد

نامه ساکنان اشرف به نماينده ويژه ملل متحد- ۱۵ژانويه ۲۰۱۲
آقای کوبلر عزيز
ما امضا کنندگان می خواهيم نگرانيهای خود را در ادامه نامه ۱۳ژانويه نماينده ساکنان اشرف به دبيرکل ملل متحد، با شما در ميان بگذاريم:
۱-ما در تاريکی نگه داشته شده ايم و يونامی درباره کمپ ليبرتی و شرايط آن و حداقل اطمينانهای لازم با ما شفاف نبوده است.
اين درحالی است که تا امروز فقط تعداد اندکی از ما توانستند در روز ۱۳دسامبر تنها به مدت ۱۵دقيقه شما را ببينند و شما قول داديد که دوباره برای ديدار ساکنان اشرف و شنيدن آنها خواهيد آمد. هم چنان که می دانيد ۴۰۰نفر از ما بعد از دريافت نامه شما در ۲۸دسامبر، به درخواست خانم رجوی آماده بوديم که با خودروها و اموال منقولمان به ليبرتی برويم اما موافقت نشد و ما اکنون به کلی مأيوس شده ايم.
۲-اظهارات اخير نخست وزير مالکی عليه ساکنان اشرف به عنوان «منافقين»، «تروريست»، « جنايتکار» و متهم کردن ما به انجام « جنايتهای بی رحمانه در عراق» و «قتل شخصيتهای سياسی و مذهبی در ايران» در مورد استمرار همان هدفهای حملات ژوئيه ۲۰۰۹ و آوريل ۲۰۱۱ جای ترديد باقی نمی گذارد. آن چه جديد و برای ما يک سؤال جدی است اين است که يونامی چرا در راستای پروژه زندان سازی تحت نام مکان موقت انتقالی (TTL)، جواز قتل ساکنان اشرف و انهدام نيروی اصلی اپوزيسيون ايران را برای دولت عراق در صورتی که ما تن به جابه جايی امضاء شده از سوی شما ندهيم فراهم می کند؟
۳- چرا ساکنان اشرف که بايد به ليبرتی بروند تا امروز کمترين اطلاعی از شرايط آن ندارند؟ چرا تا به حال يونامی نتوانسته است موافقت بازديد چند نفر از ما از ليبرتی را به دست بياورد و چرا درباره علت آن موضعگيری نمی کند؟ چرا شما هيچ کدام از سؤالات ما درباره ليبرتی را که از طريق نمايندگانمان در اشرف و در خارج از عراق تقديمتان شده است تا امروز جواب نمی دهيد؟
۴-چرا بدون اطلاع و موافقت ما در مورد سرنوشت مان با دولت عراق يادداشت تفاهم امضا شد در حالی که رهبری اشرف گفته بود شما هم چنان که در بيانيه های دبيرکل ملل متحد آمده است اين کار را با رضايت ما انجام خواهيد داد. آيا قرار است به همين شيوه کميساريا هم وارد شده و استانداردها را تأييد و ما را بر خلاف ميل و اراده آزادمان ناگزير از جابه جايی به اصطلاح داوطلبانه يی کند که اگر آن را نپذيريم در اشرف کشته می شويم؟ آيا بايد منتظر شروع دور بعدی موشکها يا حملات زمينی باشيم؟
۵-با کمال تأسف ما تا امروز هر قدر جستجو کرديم نامه ۲۸دسامبر شما به ساکنان اشرف را بر روی سايت يونامی پيدا نکرديم و هيچ کس به ما جواب نمی دهد که چرا؟ هم چنان که نمی دانيم چرا در مذاکرات مربوط به سرنوشت ما، نه ما، نه نمايندگان و نه حتی وکلای ما شرکت داده نمی شوند؟ وقتی شاکی حاضر نيست، قاضی، «تسهيل کننده» کار کدام طرف است؟
۶- يونامی چرا در برابر نقض آشکار حقوق بشر و قانون انسان دوستانه بين المللی در مورد ما ساکت است؟ در بازداشت نگهداشتن دسته جمعی برای چيست؟ دکلهای مراقبت و پارازيت و استراق سمع شبانه روزی در اطراف مان اکنون حتی تلفنها و تلويزيونهای ما را مختل کرده است
۷-شما گفته ايد «مينی اشرف» در ليبرتی خط قرمز دولت عراق است. قربانی کردن و انهدام ساکنان اشرف و اپوزيسيون ايران چطور؟ شأن و شرافت انسانی ساکنان اشرف چطور؟ حق مالکيت ما چطور؟ آيا ما می توانيم در ليبرتی مانند همه پناهجويان و پناهندگان و شهروندان عادی، به بيرون از ديوارهای بلند و قطور سيمانی برويم؟ آيا می توانيم به پارک يا مسجد يا زيارت يا سينما برويم و به خدمات پزشکی دسترسی آزادانه داريم؟ آيا يونامی و کميساريا در استانداردهای خود اين موضوع را هم در نظر می گيرند يا بر خلاف حاکميت عراق است؟
۸-حداکثر زمان اقامت ما در آن چه عامدانه و به طور غيرقانونی مکان موقت انتقالی (TTL) نام گرفته تا با شرايط و امکانات زندگی ما در اشرف مقايسه نشود، چند ماه يا چند سال است؟ شما به خوبی می دانيد و در ملاقاتهای خود هم به نمايندگان ما گفته ايد که انتقال کليه ساکنان به کشور ثالث ممکن است ۲ تا ۳سال بطول بيانجامد. در اينصورت مطلقاً نمی توان محل جديد را مکان موقت انتقالی (TTL) ناميد که برای يک مدت بسيار کوتاه از چند روز تا چند ماه است. اين در حالی است که هم يونامی و هم کميساريا تأکيد می کنند که هيچ تضمينی در مورد زمان انتقال به کشورهای ثالث وجود ندارد.
لطفاً پاسخ سؤالات ما را به طور مکتوب بدهيد زيرا بدون تضمينهای حداقل نمی توانيم هيچ گونه جابه جايی را بپذيريم. به نظر می رسد رژيم ايران و دولت عراق می خواهند با تأييد شرايط خودشان در ليبرتی توسط يونامی و کميساريا، ما را بين مرگ و تسليم به فاشيسم دينی مخير کنند و ما هرگز تسليم را نمی پذيريم. ما آرزو می کنيم هم چنان که در فراخوان بين المللی ۲۴نوامبر ۲۰۱۱ به يونامی و نماينده ويژه دبيرکل عليه جابه جايی اجباری ما خاطرنشان شده بود، يونامی و کميساريا سهيم در فاجعه ای که پيش روی ماست نباشند.
رو نوشت:
-دبيرکل ملل متحد
-کميسر عالی پناهندگان، آنتونيو گوترز
-کميسر عالی حقوق بشر، ناوی پيلای
- معاون دبيرکل، لين پاسکو
تاريخ: ۹۰۱۰۲۵
-------------------------------------------------
به رغم توافق , دولت مالكي هنوز تضمين هاي حفاظتي و امنيتي همچنين شرايط اوليه انساني مانند رفع محاصره , پزشكي , و سوخت را نپذيرفته است.
در كمپ اشرف شرايط هر روز سخت تر و بيشتر ميشود.
براي تضمين حفاظت و نجات جان ساكنان اشرف پتيشن را امضا كنيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi 


مقاومت ايران احکام جعلی و غيرقانونی دولت عراق برای دستگيری ساکنان اشرف را افشا می کند

اشرف- نقض تعهدات، شماره ۱۶
اين احکام که نه تاريخ، نه شماره و نه اسم قاضی دارد به دستور رژيم ايران و توسط مخابرات عراق توليد شده و بسياری از احکام به اسم افرادی است که سالهای پيش درگذشته يا در اروپا زندگی می کنند
مقاومت ايران، از درون رژيم ايران، به نسخه يی از احکام جعلی و غيرقانونی، که به دستور رژيم توسط دولت عراق برای دستگيری ساکنان اشرف توليد شده، دست يافته است. اين احکام که دست ساز مخابرات عراق است و امضای «دادگاه عالی جنايی عراق» بر آن نهاده شده، برای افرادی صادر شده که ادعا شده در «اردوگاه اشرف» به سر می برند و «عضو سازمان مجاهدين خلق ايران» هستند.
۸۰فقره از اين احکام روز ۱۴فروردين۹۰، ۵روز قبل از قتل عام ۱۹فروردين، از سوی وزارت کشور برای رئيس پليس ديالی ارسال شد و دستور اجرای آنها ابلاغ گرديد.
مالکی نخست وزير عراق به تازگی در مصاحبه با رسانه های رژيم ايران گفت: «الان ۱۲۱حکم دستگيری در مورد اعضايی که الآن در شهر اشرف هستند در دست داريم که مرتکب جناياتی شده اند» (تلويزيون العالم- ۲۶دي۹۰). اين احکام قلابی و بی اعتبار، تلاش مذبوحانه رژيم آخوندی و نخست وزير دست نشانده اش در عراق، برای توجيه جنايت عليه بشريت در مورد ساکنان اشرف و قتل عامهای ۶و۷مرداد۸۸ و ۱۹فروردين۹۰ و زمينه سازی برای جنايتهای بعدی است و طرح مجدد آن در شرايط کنونی، به شکست رساندن راه حل مسالمت آميز در موضوع اشرف است.
اين احکام آن قدر ناشيانه تنظيم شده که هيچ يک از آنها حتی تاريخ و شماره ندارد و هويت قاضی امضاکننده نيز مشخص نيست و تنها يک امضای بی هويت تحت عنوان قاضی زير برگه های دستگيری ديده می شود. در کدام ديکتاتوری جز ايران، احکام جلب، نه تاريخ دارد و نه شماره و نه اسم قاضي!
۳۸فقره ديگر از احکام روز ۲۹تير۸۸ يعنی ۸روز قبل از قتل عام ۵ و ۶مرداد صادر شده است که به وضوح يک زمينه سازی آشکار برای آن کشتار بوده است.
بسياری از اسامی در اين احکام تکراری است و برخی از اين افراد هيچ گاه نه در سازمان مجاهدين، نه در اشرف و نه در جای ديگری وجود نداشته اند. برخی از افرادی که حکم برايشان صادر شده در قيد حيات نيستند. آقای ابراهيم ذاکری، مسئول کميسيون امنيت و ضدتروريسم شورای ملی مقاومت که در۲فروردين۸۲ در پاريس درگذشت و آقايان سهراب حميدی، صمد امام علی و محمدعلی موسوی که سالها پيش به شهادت رسيده اند، از اين شمارند (اين احکام ضميمه است) 

شماری از احکام متعلق به کسانی است که سالهاست در اروپا هستند و در اشرف و در عراق حضور ندارند. به عنوان مثال می توان به خانمها شهرزاد صدر، فرح حاج يوسف و آقايان مهدی ابريشمچی، محمد محدثين و احمد شکرانی اشاره کردپاسدار دانايی فر، سفير رژيم در بغداد، در روز ۱۴آذر۸۹، در مصاحبه با الصباح جديد گفت: «اخيراً دادگاههای عراق حکم دستگيری ۳۸تن از اعضای اين سازمان را صادره کرده اند ولی اين حکم تا الآن اجرا نشده است و هم چنين ما به عنوان سفارت اخيراً و يکبار ديگر تعدادی مدرک را به مسئولان رسمی عراق و وزارت خارجه عراق تحويل داديم که جناياتی را، که اين سازمان مرتکب شده است، ثابت می کند». يک ماه ونيم بعد، وی پيشاپيش شمار احکامی را که قرار بود صادر شود اعلام کرد و گفت: «ما رسماً اعلام کرده ايم که يک گروه ۳۸نفره و يک گروه ۴۲نفره از اينها مجرم هستند» (روزنامه حکومتی همشهری-۲۸دي۹۰)
در روز ۷فروردين، منير حداد، از مسئولان دادگاه عالی جنايی عراق، در مصاحبه با النهار کويت گفته بود: «من و رئيس دادستانی، جعفر الموسوی؛ و طرفهای ديگر قضايی در تهران بوديم. به ما گفته شد سازمان مجاهدين در کشتار مردم در جنگ کويت شرکت داشتند و به ما مدارکی دادند»
رژيم آخوندی به عنوان پشتوانه اين احکام ساختگی، يک سريال شهادت از مأموران اطلاعات در داخل ايران زير عنوان اعضای سابق مجاهدين تهيه کرده است. متون ۱۱فقره از اين شهادتهای دروغ در اختيار مقاومت ايران قرار دارد
مقاومت ايران با توجه به نکات فوق از دولت آمريکا، اتحاديه اروپا و ملل متحد می خواهد با محکوم کردن اين پرونده سازيها، اجازه ندهند قوه قضاييه عراق به ابزاری برای سرکوب و کشتار پناهندگان ايرانی تبديل شود و رژيم ايران و دولت عراق از اين طريق راه حل مسالمت آميز برای اشرف را به شکست بکشانند. مقاومت ايران هم چنين سازمانهای بين المللی مدافع حقوق بشر و اتحاديه های مستقل حقوقدانان در سراسر جهان و وکيلان و قضات شريف عراقی را به اقدام فوری عليه به کار گرفتن قوه قضاييه عراق عليه پناهندگان سياسی و افراد حفاظت شده تحت کنوانسيون چهارم ژنو در اشرف، فرا می خواند
ديبرخانه شورای ملی مقاومت ايران ۲۹ دی ۱۳۹۰


---------------------------------------
اشرفيان (مبارزان آزادي در شهر اشرف) در معرض خطر و حمله هستندجان 3,400 اشرفي در معرض خطر است
با يك امضا جان آنها را نجات دهيد

https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

Tuesday, January 17, 2012

به مناسبت 16 ژانویه ؛ سالروز میلاد مارتین لوتر کینگ

سنگینی بار ستمی را که بر شانه‌های خویش می‌کشیم، به عظمت ستمی است که برما روا می‌دارید. هرکاری که مایل هستید بکنید، با این وجود بازهم شما را دوست خواهیم داشت
ما را به بند بکشید، بازهم شما را دوست خواهیم داشت. خانه‌های ما را با بمب‌هایتان به آتش بکشید، کودکان ما را تهدید به مرگ کنید، بازهم شما را دوست خواهیم داشتمارتین لوتر کینگ جونیور (۱۵ ژانویه ۱۹۲۹ - ۴ آوریل ۱۹۶۸) رهبر سیاهپوست جنبش حقوق مدنی ایالات متحده آمریکا بوده است

وی در یک خانوادهٔ متوسط در آتلانتا جورجیا به دنیا آمد. پدر و پدربزرگ وی از رهبران فرقهٔ باپتیست (تعمیدگرا) بودند و همین تمایلات مذهبی موجب ادامه تحصیل وی در رشتهٔ علوم دینی شد
درپی بازداشت رزا پارکس، زن سیاهپوستی که با بلند نشدن از روی صندلی یک اتوبوس عمومی برای یک سفیدپوست زندانی شد، کینگ جوان رهبری جنبش تحریم سیاهپوستان را برعهده گرفت و بهعنوان یک فعال مبارزه با تبعیض نژادی در سرتاسر ایالات متحده آمریکا شهرت یافت. در سال ۱۹۵۷ به‌همراه ۶۰ رهبر سیاهپوست دیگر سازمانی را بنیان گذاشت که بعدها به کنفرانس رهبران مسیحی جنوب شناخته شد. وی در مبارزه علیه نژادپرستی از تعالیم مسیح و مهاتما گاندی پیروی می‌کرد
مارتین لوتر کینگ در سال ۱۹۶۳ بهعنوان مرد سال ازسوی مجله تایم برگزیده شد و در سال ۱۹۶۴ به‌عنوان جوان‌ترین فرد جایزه صلح نوبل را دریافت کرد. اوج فعالیت‌های مبارزاتی مارتین لوتر کینگ در دههٔ ۱۹۶۰ و برای تصویب قانون حقوق مدنی بود. وی در سال ۱۹۶۳ در گردهمایی بزرگ طرفداران تساوی حقوق سیاهان که دربرابر بنای یادبود آبراهام لینکلن در واشنگتن دی‌سی برگزار شد، معروفترین سخنرانی خود را به‌نام «رویایی دارم» انجام داد که از مهم‌ترین سخنرانی‌ها در تاریخ آمریکا به‌شمار می‌آید. دکتر لوتر کینگ در این سخنرانی، که در آن عبارت «رویایی دارم» تکرار می‌شد، درباره آرزوی خود سخن گفت و ابراز امیدواری کرد که زمانی آمریکا طبق مرام و آرمان خویش زندگی کند و تحقق مساوات و برابری ذاتی انسان‌ها را به چشم ببیند
مارتین لوتر کینگ در ۴ آوریل ۱۹۶۸ در شهر ممفیس ایالت تنسی ترور شد
در سال ۱۹۸۶ مقرر شد برای بزرگداشت یاد وی در ایالات متحده آمریکا سومین دوشنبهٔ ماه ژانویه تعطیل رسمی اعلام شود

تبديل اينترنت به دستگاه جاسوسي درنظام آخوندي

نامه کميته بين المللی سازمانهای غيردولتی به دبيرکل ملل متحد درباره مسئوليت سازمان ملل درتضمين حقوق ساکنان اشرف

درحالی که ساکنان کمپ اشرف، با اعلام آمادگی نخستين گروه آنها برای رفتن به کمپ ليبرتی حسن نيت خود را نشان داده اند، متاسفانه، دولت عراق می خواهد از انتقال اموال و خودروهايشان به محل جديد ممانعت کند. اين اقدامات يقيناً محل جديد را تبديل به يک زندان می کند و مشکل بزرگی ايجاد خواهد کرد
 

هرگونه جابه جايی تحت چنين شرايطی می تواند به عنوان جابه جايی اجباری تلقی شود و قطعاً در مغايرت با قوانين بين المللی است.
تحت چنين شرايطی، وضعيت امنيتی ساکنان اشرف بی نهايت حساس است و سازمان ملل متعهد به تأمين مينيمم الزامات درخواست شده توسط ساکنان اشرف می باشد.
ما خاطرنشان می کنيم که بر اساس توافقنامه امضاء شده با دولت عراق، سازمان ملل در حفاظت و تضمين حقوق ساکنان اشرف مسئوليت خطيری برعهده دارد.
ما شما را در به کارگيری کامل مسئوليت تان در قبول درخواستهای ساکنان اشرف برای دست يابی به يک راه حل مسالمت آميز، ترغيب می کنيم

روز 30 دی ۱۳۵۷ - 20ژانويه: آزادی آخرين دسته از زندانيان سياسی در زمان شاه

روز 30 ديماه 1357، آخرين دسته زندانيان سياسی شامل 162تن از کسانی که در بيدادگاههای نظامی شاه خائن به حبس ابد محکوم شده بودند، به آغوش خلق بازگشتند.
مسعود رجوي ، موسی خياباني و اشرف رجوي از جمله اين زندانيان بودند

با اوجگيری حرکتهای اعتراضی مردم عليه ديکتاتوری شاه و از اواسط سال56 تا روز 30ديماه سال 57، هزاران زندانی سياسی از زندانهای سراسر کشور آزاد شدند. اما خلق قهرمان ايران تا آزادی آخرين زندانيان سياسی تا رسيدن به خواسته خود از پا ننشست و هزاران جوان، همراه با خانواده های زندانيان سياسی دربند، از چند روز قبل در برابر زندان قصر تهران تظاهرات می کردند و شعار ”آزادی زندانی سياسي” را می دادند. مردم، نگران توطئه های احتمالی ديکتاتوری شاه بودند که در آخرين روزهای حياتش، رهبران مجاهدين و مهمترين برانگيزانندگان جنبش خلق را در اسارت، سربه نيست کند.
عاقبت، دژخيمان درمانده، تسليم همت خلق شدند و آخرين دسته زندانيان سياسی را نيز آزاد کردند. و بدين ترتيب جنبش ضدديکتاتوری مردممان يکی از دشوارترين مراحل مبارزه خود را با پيروزی کامل، پشت سر نهاد و مبارزه در مداری بالاتر تا سرنگونی تمام عيار ديکتاتوری شاه و رژيم دست نشانده اش ادامه يافت.
روزنامه کيهان در فردای آزادی مسعودرجوی و آخرين گروه زندانيان سياسی ايران با عنوان« 162زندانی سياسی آزاد شدند» نوشت:
... برای اين که مردم از آزادی زندانيان سياسی اطمينان حاصل کنند، يکی از زندانيان، مستقيماً از پشت ميکروفن با آنها صحبت کرد. مسعود رجوي درحالی که با احساسات پرشور مردم، روبه رو گشته بود، گفت:
”آيا هيچ واژه يی هست که بشود با به زبان آوردنش از شما مردم تشکر کرد؟ به راستی که ما همه اين آزادی را مديون شما هستيم، نه شخص ديگری يا گروهی خاص”.

در آغاز هر کار مهم یک زن وجود دارد - لامارتین

در آغاز هر کار مهم یک زن وجود دارد - لامارتین

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور :قسمت دوازدهم


Saturday, January 14, 2012

نقض تعهدات دوباره دولت مالكي

نقض تعهدات –شماره ۱۱: مالکی توافق دولت عراق با سازمان ملل درباره اشرف را به کلی زيرپا گذاشت


 
(مالکی به خواست فاشيسم دينی، با اعلام ۱۲۶حکم دستگيری برای ساکنان اشرف و متهم کردن آنها به تروريسم، جنايات بی رحمانه در داخل عراق و قتل شخصيتهای سياسی و مذهبی در ايران، توافق با ملل متحد را به کلی زير پا گذاشت
(خانم رجوی برای سومين بار به منظور نجات راه حل مسالمت آميز، به تشکيل يک کنفرانس بين المللی با شرکت نماينده ويژه دبيرکل و وکلا و نمايندگان اشرف، دولت عراق، دولت آمريکا، اتحاديه اروپا، کميسرعالی پناهندگان، کميسر عالی حقوق بشر و پارلمان اروپا فراخوان داد و از دبيرکل و شورای امنيت ملل متحد خواستار اقدام بلادرنگ در اين خصوص شد.
مالکی نخست وزير عراق در ۲۲دی در مصاحبه با رسانه های رژيم ايران که به طور گسترده از شبکه های راديو-تلويزيون و مطبوعات ملايان پخش شد با همان فرهنگ و کلمات ننگين رژيم ايران گفت:
- «منافقين يک گروهک کاملاً تروريستی هستند... . و تأکيد داريم تا کمتر از ۴ ماه ديگر هيچ منافقی در عراق باقی نخواهد ماند و بعد از آن هم اردوگاه اشرف بسته و زمين آن نيز به صاحبانش بازگردانده می شود». (تلويزيون سراسری- شبکه۱ رژيم)
- «ما ديگر حضور مجاهدين خلق را در خاک عراق تحمل نمی کنيم، اين يک گروه تروريستی طرد شده بين المللی است، که نه تنها دست به قتل شخصيتهای سياسی و مذهبی در ايران زده است بلکه در عراق نيز دارای سابقه خونينی است... . مجاهدين خلق جنايات بی رحمانه ای در داخل عراق انجام داده است، تا به امروز ما ۱۲۶حکم دستگيری برای عناصر مجاهدين خلق در داخل کمپ اشرف دريافت کرده ايم، که متهم به ارتکاب جنايات هولناکی می باشند..».... (پرس.تی.وی -تلويزيون انگليسی زبان ملايان)
- «دادگاه عراق حکم بازداشت ۱۲۱تن از اعضای منافقين به اتهام دست داشتن در امور تروريستی را صادر کرده است و اين افراد هم چنان در اشرف هستند». (واحد مرکزی خبر ملايان و خبرگزاری فارس متعلق به سپاه پاسداران).
از اين پيشتر مقاومت ايران در اطلاعيه های ۱۲ و ۱۹ديماه درباره تلاشهای ملايان برای به شکست کشاندن راه حل مسالمت آميز در بحران اشرف هشدار داده و اعلام کرده بود: « مقاومت ايران به گزارشها و اسنادی از داخل رژيم ملايان دست يافته است که به روشنی از توطئه ها و تلاشهای اين رژيم و عوامل آن در عراق برای به شکست کشاندن راه حل مسالمت آميز در موضوع اشرف که خانم کلينتون و دبيرکل بان کی مون بر آن تأکيد کرده اند، خبر می دهد. هدف، زندان سازی تحت نام ”ليبرتی“ با پوش ملل متحد است».
مقاومت ايران تاکنون ۱۰اطلاعيه با ذکر موارد مشخص پيرامون نقض تعهدات دولت عراق در قبال ملل متحد صادر کرده است.
اظهارات مالکی، گواه آشکار صحت اين هشدارهاست و از پروژه انهدام اپوزيسيون ايران در شرايطی خبر می دهد که رژيم ملايان در تنگنای گسترش تحريمهای بين المللی و قيام مردم سوريه، برای حفظ موجوديت خود، از يک سو به ساختن بمب اتمی روی آورده و از سوی ديگر برای انهدام نيروی اصلی اپوزيسيون از طريق دست نشاندگان عراقی خود نقشه می کشد.
اظهارات مالکی هم چنين زير پا گذاشتن آشکار يادداشت تفاهم ۲۵دسامبر دولت عراق با نماينده ويژه دبيرکل و نامه ۲۸دسامبر مارتين کوبلر در همين رابطه به ساکنان اشرف است.
خانم رجوی با ابراز تأسف و اعتراض نسبت به سلسله اقدامات غيرقانونی و نقض پياپی قوانين و کنوانسيونهای بين المللی به ويژه زيرپا گذاشتن اصل «مسئوليت حفاظت» (RtoP) در رابطه با ساکنان اشرف، برای سومين بار به منظور نجات راه حل مسالمت آميز، به تشکيل يک کنفرانس بين المللی با شرکت نماينده ويژه دبيرکل و وکلا و نمايندگان اشرف، دولت عراق، دولت آمريکا، اتحاديه اروپا، کميسرعالی پناهندگان ملل متحد، کميسرعالی حقوق بشر و پارلمان اروپا فراخوان داد و از دبيرکل و شورای امنيت ملل متحد خواست در اين خصوص بلادرنگ اقدام کنند.
دبيرخانه شورای ملی مقاومت ايران ۲۳دي۱۳۹۰ (۱۳ژانويه ۲۰۱۲)
-------------------------------
دوستان اين پتيشن را در حمايت از جان هزاران مبارز آزادي ايران امضا كنيد
براي امضاء لايك كافي نيست در قسمت سمت چپ پتيشن اسم و ايميل خود را وارد كنيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور : قسمت يازدهم

دويست و پنجاه وهفت روز تحصن در حمايت از قلپ تپنده

دويست و پنجاه وهفتمين روز کارزار تحصن ژنو برای حفاظت از قلپ تپنده مقاومت ايران

 
حاميان اشرف نشان دويست و پنجاه وهفتمين روز تحصن خودشان را برای حفاظت از قلب تپنده مقاومت ايران اشرفيان، مقابل مقر اروپايی سازمان ملل متحد در ژنو برگزار کردند و تا پاسی از شب به تحصن و راهپيمايی و تظاهرات خود ادامه دادند. آنها با شعار و فريادهای خودشان خواستار مداخله سازمان ملل در حفاظت اشرفيان در پروسه جابه جايی شدند.
چهارم ژانويه ۲۰۱۲ اشرف نشانان ژنو در شعارها و تظاهرات خودشان خستگی ناپذير و پر خروشتر از قبل اعلام کردند که تا آخر خواهند ايستاد و هر چند به دليل پايداری اشرفيان و کارزار جهانی حمايت از اشرف به پيروزيهای بسيار مهمی دست يافته اند ولی تا دستيابی به سلامت و امنيت اشرفيان به پايداری و استقامت خود ادامه خواهند داد.
گروهی از جوانان متحصن در کنار ميدان ناسيون با گذاشتن ميزکتاب و نمايشگاه عکس از شهدای حمله جنايتکارانه ۸ آوريل به اشرف، به امضاگيری و کسب حمايت از مردم محل و عابران و رهگذران پرداختند. مراجعه کنندگان پس از آشنايی به تاريخچه اين تحصن و خواسته ها و اهداف آن، حمايت خود را از اين تحصن ابراز می کردند.
----------------------------------------
دوستان اين پتيشن را در حمايت از جان هزاران مبارز آزادي ايران امضا كنيد
براي امضاء لايك كافي نيست در قسمت سمت چپ پتيشن اسم و ايميل خود را وارد كنيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور:قسمت دهم

Wednesday, January 11, 2012

اعدام انقلابي بزرگ روسي درمسكو+عكس

11ژانویه ۱۷۷۵ - 21دی: اعدام پوگاچف در روسیه تزاری

یملیان پوگاچف

بنابه نوشته برخی تاریخ‌نویسان، روز 21 ژانویه سال 1775 یملیان پوگاچف در مسکو اعدام شد.
پوگاچف، افسر ارتش روسیه بود و در نیمه دوم قرن هجدهم در منطقه ولگا و دن به حمایت از سِرفها دست به قیام زد.
سِرفها کشاورزانی بودند که با زمینی که روی آن کار می‌کردند، خریدوفروش می‌شدند و با مشقت، کار و زندگی می کردند.
 پوگاچف در زمانی که افسر بود مورد توجه کاترین، همسر امپراتور روسیه بود و در رفاه زندگی می‌کرد. در جریان یک ماموریت در منطقه ولگا با مشاهده وضعیت بد زندگانی سرفها، ارتش را ترک کرد. در اندک مدتی هواداران فراوان به‌دست آورد و بسیاری از دژهای نظامی منطقه را تصرف کرد.
قیام او منطقه اورال و بسیاری از مناطق مسلمان‌نشین روسیه را هم دربرگرفت و فئودالها و مالکان، فراری شدند.
وی موفق شد که چند واحد اعزامی ارتش تزار را شکست دهد. نزدیک بود قیام او سراسری شود که تزار برای سر او 28 هزار روبل طلا جایزه تعیین کرد. این پول سبب شد که اطرافیان پوگاچف و همانهایی که پوگاچف به خاطرشان جان برکف نهاده و قیام کرده بود اورا در خواب دستگیر کنند و به عوامل تزار تحویل دهند.
پوگاچف را در یک قفس آهنین قرار دادند و به مسکو منتقل کردند و در آنجا اعدام شد .
 باوجود خیانت اطرافیانش، پوگاچف تا آخرین لحظه‌ي عمر از عمل خود دفاع کرد و ابراز پشیمانی نکرد و گفت که روزی، افرادی دیگر، این‌کار او را که یک واقعیت است دنبال خواهند کرد
.

اشرف:الهام بخش خلق ايران براي قيام برخاستن وشوريدن

    
آنكه مايه وحشت آخوندهاست مجاهدان اشرف است اين سرها وقلبهاي پرشور مجاهدان اشرف است كه همه جا بذر انقلاب ميكاردوعشق به آزادي را شعله ور ميكندهرقدر هم كه آخوندها هواداري از مجاهدين را محاربه اعلام كردند حال كلمات محارب واشرفي نزد جوانان آزاديخواه ايران معيار ارزشهاست.

گونتر فرهونگن:ملاهابزرگترين تهديد براي همه جهان

غني سازي20درصدي اورانيوم درسايت قم

پرش احمدی نژاد از روی سن!!


 ایرانی، این رئیس جمهور تو است؟
پرش احمدی نژاد از روی سن در مراسم بزرگداشت روز زن!

فرار مجری معروف و ویژه تلویزیون و احمدی‌نژاد



مجری معروف سیما و ویژه ریاست جمهوری به دلیل دست داشتن در اختلاس سه هزار میلیارد تومانی به خارج از کشور گریخت. «یک مجری معروف صداوسیما به دلیل مشخص شدن ارتباطات وی با اختلاس سه هزار میلیاردی، از کشور فرار کرد.» این وب‌سایت بدون نام بردن از این مجری افزوده است که وی ارتباطاتی با گروه امیر منصور آریا و دیگر افراد صاحب نفوذ داشته و از این روابط برای کارچاق کنی استفاده می‌کرده است که با مشخص شدن این روابط در روند رسیدگی به پرونده اختلاس، مجری معروف به یکی از کشورهای غربی گریخته است. گفتنی است رسانه‌های داخلی نام این مجری را قید نکرده‌اند؛ اما تنها مجری که مرتبط با پرونده اختلاس است مرتضی حیدری، مجری معروف شبکه دوم سیما است که به عنوان تنها فرد مورد اطمینان احمدی نژاد، همواره مصاحبه‌های فرمایشی با رییس جمهور را انجام می‌داد.

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور :قسمت نهم

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور :قسمت هشتم

Tuesday, January 10, 2012

كندي:وزارت خارجه امريكاوكنگره حرف بس است عمل كنيد-اشرف

كندي:وزارت خارجه امريكاوكنگره حرف بس است عمل كنيد-اشرف
پاتريك كندي : درود برشما و اشرفيان كه جان خودرا به خطر انداخته اندتا هم ميهنانشان  در ايران راكه توسط استبداد مذهبي ملايان وديكتاتوري بيرحم به گروگان گرفته شده واسيرند,آزاد كنند .وزارت خارجه امريكا وكنگره حرف بس است عمل كنيد (درحاليكه متن سخنرانيش را پاره ميكرد) بياييد ليست تروريستي را هم اينطور پاره كنيد

==================
جان هزاران مبارز آزادي ايران را نجات دهيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

سخنرانی ادوارد رندل-فرماندارپیشین پنسیلوانیا در کنفرانس پاریس

سخنرانی ادوارد رندل-فرماندار پنسیلوانیا ۲۰۰۲- ۲۰۱۱ رئیس حزب دموکرات ۲۰۰۰ در کنفرانس پاریس


کلامها هیچ معنی ندارند مگر این که به اجرا درآیند و نتیجه مقدر خود را داشته باشد اما دو کلمه وجود دارد که ایالات متحده و سازمان ملل متحد به کار نبرده اند و آن دو کلمه که باید به کار برده شوند، کلمه «چرا» و کلمه «نه» هستند.
شکی نیست، هیچ گونه شکی نیست که ایالات متحده مسئولیت اخلاقی و حقوقی دارد که تضمین بدهد ساکنان اشرف به هر شکل ممکن باید حفاظت بشوند تا زمانی که هر کدام از آنها به خارج جابجا شوند.
هیچ شکی در آن نیست، این مسئولیت ما است.
اگر به تماسهای تلفنی که ما با وزارت امور خارجه و مسئولان آمریکایی دیگر داشتیم، گوش کنید، تلاشهای مختلفی برای اجتناب از پذیرفتن مسئولیت را خواهید شنید که الان مسئولیت عراقیان است و مسئولیت سازمان ملل متحد است، نخیر مسئولیت ایالات متحده است که این کار به درستی پیش برود.
حالا من مستمر به این فکر میکنم که شما جمعیت بسیار خوبی هستید چون در مواقع مختلفی خیلی از شما به حرفهای خیلی از ما گوش کرده اید و سخنرانان زیادی هستند و بعد از مدتی یک چیز را تأکید می کنیم.
اما آن نکات مواردی هستند که باید روی آن تأکید شود و اگر به آنچه در گذشته در ژوییه اتفاق افتاده نگاه کنید، برای من شگفت انگیز است که چگونه ما به آمریکا و سازمان ملل نشان داده ایم که آنها به طور واقعی هیچ استحکامی نداشته اند. در ابتدا ما باید از کلمه «نه» استفاده می کردیم وقتی با مخالفت دولت عراق برای حفاظت ساکنان کمپ توسط نیروهای کلاه آبی سازمان ملل متحد و نیروهای آمریکایی تا زمانی که آنها جابجا بشوند، مواجه شده بودیم. این اولین اشتباه بود. اشکال این کار چه بود؟
اگر عراقیها نیت منفی نداشتند، اگر عراقیها به امنیت این ساکنان متعهد بودند، پس چه مشکلی ایجاد میشد اگر آمریکاییها، همانطور که سرهنگ مارتین به من هم گفت، میتوانستند یک گروه کوچکی از سربازان آمریکایی یا تفنگداران آمریکایی را در آنجا باقی بگذارند؟
این، حفاظت آنها را تضمین می کرد. یا اگر آمریکاییها نمی خواستند بمانند چون کشور را میخواستیم ترک بکنیم، پس سربازان سازمان ملل متحد چی؟ علت چه بود؟ ما این را از عراقیها سؤال نکردیم که «چرا» با این مخالف بودند. زیرا دلیل خوبی برای مخالفت آنها وجود نداشت.
دومین سؤال را از آنها نکردیم.
کلا «چرا» از کمپ اشرف به جای دیگر منتقل شوند؟ «چرا؟»  و چه مشکلی بود...چه آسیبی به دولت عراق می رسید؟
اگر این ۳۴۰۰ تن به طور صلح آمیز و با کنترل سرنوشت خود و با پرداخت مخارج خود، در صلح  زندگی می کردند و هیچ کس را در معرض خطر و تهدید نمیگذاشتند، جابجایی آنها چه ضرورتی داشت؟ چرا کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نمی توانست کار خود را در کمپ اشرف انجام بدهد؟ به ما گفته شد که این غیر قابل قبول است اما کسی به ما نگفت چرا؟
حالا در این مورد فکر کنید. چه علتی باعث می شد جابجایی یک الزام باشد؟ اگر هدف عراقیها صادقانه می بود که این افراد را می خواهند بیرون بکنند، چرا نمی توانستند این کار را در کمپ اشرف انجام بدهند؟ ما چرا این سؤال را نپرسیدیم و با عدم دریافت هیچ جواب درستی، چرا ما شجاعت نداشتیم که فقط بگوییم «نه» آنها تا پروسه جابجایی صورت بگیرد در اشرف میمانند. ما این سؤال را نکرده بودیم.
و حالا که با رفتار فوق العاده مسئولانه رئیس جمهور شما و همچنین ساکنان اشرف برای همکاری با این طرح روبرو هستیم،  بدون هیچ تضمینی ما با طرحی روبرو شدیم و به این حرف اعتماد می کنیم. هر چند که من وزیر کلینتون را به خاطر نامه روز کریسمس خود، بیانیه یی که در روز کریسمس فرستاده بود، تأیید میکنم. وی در آن بیانیه گفت که ما روی دولت عراق برای تضمین امنیت و اینکه هیچ خشونتی نخواهد بود حساب می کنیم. اما چه تضمینهایی داریم؟ ما روی آنها در سال ۲۰۰۹ برای حفاظت از ساکنان حساب کرده بودیم و همچنین در سال۲۰۱۱ روی آنها حساب کرده بودیم. با توجه به سابقه آنها چرا ما به آنها «نه» نگفتیم و اینکه شما از آنها حفاظت نخواهید کرد. ما با طرح جابجایی آنها همراه خواهیم بود. شما آنها را بیرون از خاکتان می خواهید اما ما مطمئن خواهیم بود که نیروهای آمریکایی و سازمان ملل متحد در آنجا برای حفاظت از آنها حضور خواهد داشت. به چه دلیل ما «چرا» نگفتیم؟ چرا سؤال نکردیم؟  و وقتی که جواب درستی دریافت نکردیم چرا «نه» نگفتیم؟ و حالا با رفتار مسئولانه مجاهدین و رئیس جمهور شان، رفتار مسئولانه ساکنان، همان ۴۰۰ نفری که قبول کردند تا آنجا را ترک بکنند، مواجه شدیم.
 الان زمان آن فرا رسیده که ما از عراقیها سؤال کنیم که چرا؟ چرا از یک پایگاه ۴۰ کیلومتری به یک پایگاه که کمتر از یک کیلومتر است بروند؟ علت آن چه بود؟ واقعاً دلیل قانع کننده یی بود؟ آیا ضرورت داشت که از امنیت عراق حفاظت کنیم؟ آیا دلایل اطلاعاتی بوده؟ علت برای کاهش وسعت چه بود؟ هیچ جواب درستی وجود ندارد.
چرا با وجود اینکه توافقنامه مشخصاً اشاره  دارد به این که ساکنان حق دارند تمامی وسایل منقول و خودروهای خود را به کمپ لیبرتی ببرند، نتوانستند. علت اینکه الان نه می گویند چیست؟ الان نه می گویند. آیا ما سؤال کردیم؟ آیا سازمان ملل متحد سؤال کرد؟ آیا وزارت امور خارجه سؤال کرد؟ آیا کسی سؤال کرد، چرا؟ چرا شما این کار را می کنید؟ این نقض توافقنامه است که دولت عراق امضا کرده بود. کسی سؤال نمی کند چرا. به چه دلیل امکانات مکفی ندارد؟ به چه دلیل پلیس عراق باید داخل سیاج حضور داشته باشد؟ ما درک می کنیم که عراقیها حق حاکمیت نسبت به کمپ را می خواهند اما آن حق حاکمیت با داشتن پلیس عراق که در ورودی می ایستد محفوظ است. هیچ راه خروج از کمپ نیست و هیچ راه فرار ندارند و قطعاً ساکنان نمیخواهند فرار کنند. پس چرا ضروری است که پلیس داخل باشد؟ چرا ضروری نیست که آنها از امکانات مکفی برخوردار باشند؟ جواب این است که هیچ جواب خوبی وجود ندارد و زمان آن رسیده که ما از خودمان شجاعت نشان بدهیم.
در بسیاری از زمینه ها راه طولانی طی کردیم و نزدیک شدیم به برداشتن گامی که شاید حداقل راه حل صلح آمیز احتمالی را برای این مشکل باز یابد. اما اگر در واقعیت هدف عراقی ها این است که آن مکان را به یک زندان تبدیل کنند، اگر واکنش آنها چیزی غیر از مجازات ساکنان اشرف نباشد و اگر آن رفتار مجازات چیزی غیر از خوشنود ساختن مجدد تهران نباشد، و اگر موضوع همین باشد بنابراین سازمان ملل و ایالات متحده باید کلمه «نه» را در برابر جابجایی بکار ببرند. ما باید کنار ساکنان بایستیم وقتی آنها می گویند به مکانی که امکانات مکفی ندارد نمی رویم  و به جایی که یک کمپ زندان بالفعل می باشد نمی رویم و به جایی نمی رویم که داراییهای شخصی مان را از دست خواهیم داد و میلیونها دلار در زمینهای شخصی مان را از دست خواهیم داد. ما با این موضوع چنین رفتاری نخواهیم کرد زیرا دلیل خوبی برای آن وجود ندارد.
بنابراین زمان آن رسیده که همه ما که اینجا از کشورهای مختلفی هستیم و در پنل به نمایندگی آنها آمده ایم و افرادی که در گذشته صحبت کردند و امروز با ما نیستند اما صداهای متعهد قوی بوده اند، زمان برای همه ما فرارسیده ، زمان آن برای وزیر کلینتون، زمان آن برای لیدی اشتون، زمان آن برای همه ما رسیده که به جابجایی بگوییم «نه»، مگر اینکه مطابق با استانداردهای پایه یی توافقنامه باشد. ما در گذشته نه نگفته ایم، ما در گذشته سؤال نکرده ایم و در این سرفصل خطیر مهم است که این کار را انجام بدهیم. اگر ایالات متحده بخواهد مسئولیت اخلاقی خود را به اجرا در بیاورد کمتر از این نباید انجام بدهد.
------------------------------
جان هزاران مبارز آزادي ايران را نجات دهيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

هشدار کميته بين المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف

هشدار کميته بين المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف نسبت به بازی تلخ دولت عراق با يونامی برای زندانی کردن ساکنان اشرف

کميته بين المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف که ۸۵۰۰وکيل و حقوقدان در اروپا و آمريکا را در برمی گيرد، طی اطلاعيه يی اعلام کرد:
در حالی که ۴۰۰تن از ساکنان اشرف به درخواست خانم مريم رجوی رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران در روز ۳۰دسامبر برای رفتن از اشرف به کمپ ليبرتی با خودروها و اموال منقول آماده شدند، دولت عراق به فريبکاری و بازی تلخی با يونامی برای زندانی کردن ساکنان اشرف مبادرت کرده است که در آن تمام استانداردهای بين المللی انسانی و تمام ارزشها و نرمهای ملل متحد برای خوشآمد رژيم ايران زير پا گذاشته می شود.
هنوز هيچ کدام از ۳ درخواست خانم رجوی و ساکنان اشرف شامل بازديد از محل جديد توسط چند نفر از مهندسان اشرف، انتقال بلادرنگ ۴۰۰تن با خودروها و اموال منقولشان، و سپس قبول اطمينانهای حداقل برای متقاعد کردن بقيه ساکنان برای رفتن به کمپ ليبرتی اجرا نشده است. اين در حالی است که ساکنان اشرف تحت فشار شديد برای انتقال شتابان به محلی که هنوز حتی يکبار آن را نديده اند قرار دارند.
مقامهای آمريکا و ملل متحد قبلاً گفته بودند که کمپ جديد که به ساکنان اشرف داده می شود نزديک به ۴۰ کيلومتر مربع مساحت دارد و نيروهای آمريکايی در آن جا تأسيسات و زيرساختهای لازم و کافی بر جای گذاشته اند. اما در عمل اين مساحت به کمتر از يک کيلومتر تقليل يافته و دولت عراق که در ۳دسامبر ليبرتی را تحويل گرفته بود، اکنون کمتر از ۵/۲ درصد آن را برای ساکنان اشرف باقی گذاشته است.
ساکنان اشرف در ۲۶دسامبر۲۰۱۱ در يک نامه به دبيرکل ملل متحد و نماينده ويژه او در عراق نوشته بودند: «مطمئنا شما با ما موافقيد که جابه جايی اجباری، بر اساس قانون بين المللی ممنوع است. روال کنونی برای جابه جايی ما تحت اجبار انجام شده و بر خلاف آزادی انتخاب و اراده ماست. ضمن اين که ما حداقل تضمينها را برای حفاظت و امنيت خود نداريم».
کميته بين المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف ضمن جلب توجه دبيرکل بان کی مون و سفير مارتين کوبلر نماينده ويژه دبيرکل، به فريبکاری کميته سرکوب اشرف در نخست وزيری عراق، از جانب ۸۵۰۰ وکيل و حقوقدان در اروپا و آمريکای شمالی اعلام می کند:
۱ - کميته بين المللی حقوقدانان خواهان بازديد از اين محل است.
۲ - کميته بين المللی حقوقدانان از آمريکا، ملل متحد و اتحاديه اروپا و به ويژه از گروه کار بازداشتهای خودسرانه می خواهد، قبل از انتقال ساکنان اشرف به ليبرتی محل را بازديد و چک کنند و در يک تأييديه رسمی، انطباق يا عدم انطباق آن را با استانداردهای انسانی و نرمهای ملل متحد اعلام کنند.
۳- کميته بين المللی حقوقدانان به موکلان خود در اشرف بار ديگر خاطرنشان می کند که بدون بازديد قبلی وکلا از محل و بدون دريافت تأييديه انطباق آن با نرمهای ملل متحد، نبايد به محل جديد بروند.
-------------------------------
لطفا اين پتيشن را امضا كنيد و لينك آنرا براي دوستان خود نيز بفرستيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

دويست و پنجاه وهفتمين روز کارزار تحصن ژنو برای حفاظت از قلپ تپنده مقاومت ايران

حاميان اشرف نشان دويست و پنجاه وهفتمين روز تحصن خودشان را برای حفاظت از قلب تپنده مقاومت ايران اشرفيان، مقابل مقر اروپايی سازمان ملل متحد در ژنو برگزار کردند و تا پاسی از شب به تحصن و راهپيمايی و تظاهرات خود ادامه دادند. آنها با شعار و فريادهای خودشان خواستار مداخله سازمان ملل در حفاظت اشرفيان در پروسه جابه جايی شدند.
 
چهارم ژانويه ۲۰۱۲ اشرف نشانان ژنو در شعارها و تظاهرات خودشان خستگی ناپذير و پر خروشتر از قبل اعلام کردند که تا آخر خواهند ايستاد و هر چند به دليل پايداری اشرفيان و کارزار جهانی حمايت از اشرف به پيروزيهای بسيار مهمی دست يافته اند ولی تا دستيابی به سلامت و امنيت اشرفيان به پايداری و استقامت خود ادامه خواهند داد.

گروهی از جوانان متحصن در کنار ميدان ناسيون با گذاشتن ميزکتاب و نمايشگاه عکس از شهدای حمله جنايتکارانه ۸ آوريل به اشرف، به امضاگيری و کسب حمايت از مردم محل و عابران و رهگذران پرداختند. مراجعه کنندگان پس از آشنايی به تاريخچه اين تحصن و خواسته ها و اهداف آن، حمايت خود را از اين تحصن ابراز می کردند.
-------------------------------
لطفا اين پتيشن را امضا كنيد و لينك آنرا براي دوستان خود نيز بفرستيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور:قسمت هفتم

سلسله آموزش براى نسل جوان در داخل كشور :قسمت ششم

هافينگتون پست: جهان، عراق را بر سر کمپ اشرف نظاره می کند

جهان عراق را بر سر کمپ اشرف نظاره می کند-اولين آزمايش انجام شد و ۳۴۰۰ ايرانی ناراضی در کمپ اشرف در عراق از اين که قتل عام شوند يا در سراسر عراق متفرق شوند و بعد قتل عام شوند نجات يافتند. ولی آزمايشات زياد ديگری در پيش رو هستند و جامعه جهانی نگاه خواهد کرد
.
هافينگتون پست ۱۳دی، مطلبی دارد به قلم ديويد ايمس و می نويسد: راه حل رويارويی پر تنش بين مجاهدين خلق ايران و دولت عراق روز ۲۵ دسامبر وقتی که سازمان ملل و عراق روی طرحی برای انتقال ناراضيان در کمپ اشرف به يک پايگاه نظامی رها شده آمريکايی در نزديکی بغداد به نام کمپ ليبرتی توافق کردند شروع شد. با اينحال ناراضيان به طور قابل فهمی از هرگونه قول دولت نوری مالکی نگران بودند و نياز به تضمينهای مجامع جهانی قبل از موافقت با انتقالی که می توانست آنها را در برابر حمله قرار دهد داشتند.
نهايتاً با قولهای امنيت و رفاه ساکنان از طرف سازمان ملل، اتحاديه اروپا و رهبران ايالات متحده، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران خانم مريم رجوی يک ژست حسن نيت اعلام کرد که بر طبق آن ۴۰۰ ساکن اشرف آماده رفتن به کمپ ليبرتی هستند.
رسيدن به اين نقطه انعطاف زيادی از طرف رهبر اپوزيسيون ايران و تلاش زيادی از وزير خارجه هيلاری کلينتون، دبيرکل ملل متحد بان کی مون، نماينده عالی اتحاديه اروپا بارونس اشتون، و کميسر عالی پناهندگان سازمان ملل آنتونيو گوترز را طلب می کرد. اين رهبران اعتبار خود را در معرض تهديد گذاشتند تا بتوان اميدوار بود که بتوان پيش رفت.
در واقع ملاهای تهران اميدوار بودند که تا ۳۱ دسامبر اپوزيسيون را در کمپ اشرف قفل کنند، آنها را قتل عام کنند و بعد انگشت اتهام را به رهبران اپوزيسيون به عنوان کسانی که باعث فاجعه انسانی شده اند نشانه روند. آنها دنبال يک شرايط برد-برد بودند. ولی دست آنها خوانده شد و پس زده شد.
تا حالا خوب است. ولی راههای پر خطر زيادی در پيش روست.
اول البته تهديد حملات بيشتر به کمپ اشرف يا توسط نيروهای عراقی به دستور ملاهای ايران يا مزدوران موشک انداز ايرانی است. چنين حملاتی حداقل ۳بار از زمانی که موافقت نامه سازمان ملل و عراق انجام گرفت صورت گرفته است.
بعد ادامه انتقال امن همه ۳۴۰۰ ساکن اشرف است که بايد به صورت کاروان در زمينی که بمب گذاری و ساير حملات به دفعات بيشتری از زمانی که آمريکا نيروهای رزميش را از عراق بيرون کشيد صورت می گيرد حرکت کنند.
به اين دليل است که بيانيه ۲۵ دسامبر وزير کلينتون اين قدر مهم است و به اين دليل است که کمک کرد خانم رجوی از هوادارانش در اشرف بخواهد که به کمپ ليبرتی بروند. کلينتون روی امنيت و حفاظت تصريح کرد و گفت مقامات سفارت آمريکا در بغداد به طور منظم و به کرات از کمپ ليبرتی بازديد خواهند کرد.
اگر همه چيز بر طبق برنامه پيش برود، و اين يک ”اگر“ بزرگ است، و همه ساکنان اشرف به سلامت با همه امکانات قابل انتقالشان به کمپ ليبرتی بروند، برای جلوگيری از بروز مجدد خشونت حداقل تضمينهای انسان دوستانه و حقوقی از جمله توقف همه گونه محاکمه و آزار ساکنان و لغو احکام تقلبی بدون استثنا و اين که نيروهای عراقی بايد در بيرون محوطه محصور محل جديد باشند تا از امنيت و آرامش به خصوص برای ۱۰۰۰ زن مسلمان اطمينان يابند، بايد محقق شود.
از آن جا مرحله بعدی شروع می شود.
همه تقاضای پناهندگی سياسی کرده اند. سازمان پناهندگی سازمان ملل ماههاست که خواسته تقاضاهای آنها را به جريان بيندازد ولی دولت مالکی مانع آن شده است. اميدواريم در کمپ ليبرتی با حفاظت آمريکا و سازمان ملل چنين پروسه يی بتواند پيش برود.
اينجا هم يک مانع اصلی وجود دارد. آن گذاشتن مجاهدين در ليست سازمانهای تروريستی وزارت خارجه آمريکاست، حرکتی که ۱۵ سال پيش در تلاش برای استمالت تهران صورت گرفت. اين پرونده نشان می دهد که استمالت کار نمی کند – ملاها در نفرتشان از آمريکا کوتاه نيامدند و برای سلاحهای هسته يی و تهديد به بستن تنگه هرمز فشار می آورند.
هدف اين است که به پناهندگان کمپ اشرف اجازه داده شود در کشورهای ثالث اسکان پيدا کنند ولی در حالی که آنها در ليست تروريستی هستند، آمريکا و متحدانش نمی توانند آنها را بپذيرند.
مجاهدين سالها مبارزه کردند که از ليست خارج شوند و در اتحاديه اروپا و انگلستان موفق شدند و دادگاهها حکم دادند که پايه يی برای چنين نامگذاری وجود ندارد.
در آمريکا، يک دادگاه فدرال نيز قبول کرد که اين ليست گذاری اشتباه است ولی تنها وزارت خارجه می تواند مجاهدين را از ليست خارج کند. به طور عجيبی، در پايان تهاجم به رهبری آمريکا به عراق، بعد از اين که مجاهدين داوطلبانه خلع سلاح شدند، مقامات آمريکا از تک تک ساکنان اشرف بازجويی کرده و آنها را شايسته حفاظت تحت کنوانسيون ژنو يافت. کنگره آمريکا و دهها مقام سابق امنيت ملی آمريکا در يک کارزار نادر ۲حزبی طرفدار خروج از ليست هستند.
بنابراين وزارت خارجه منتظر چيست؟
وزير کلينتون در تلاشهای انساندوستانه اش برای ساکنان اشرف قوی بوده است. حالا زمان آن است که هم منطق و هم قانون اساسی را بکار گيرد و مجاهدين را از ليست سازمانهای تروريستی خارج کند.
در واقع هيچگاه يک سازمان تروريستی نبود. ولی به جای تمرکز روی گذشته، آمريکا بايد به جلو برود. (آمريکا) می داند که تهران يک دوست نيست و اين که تهران از مجاهدين می ترسد (که به اين دليل است که ملاها موفق شده اند دوست عراقيشان مالکی را برای تلاش برای از بين بردن اشرف قانع کند)
آمريکا بايد محدوديتها را از مجاهدين بردارد تا بتواند به مبارزه اش برای يک ايران دموکراتيک ادامه دهد.

---------------------------------
لطفا اين پتيشن را امضا كنيد و لينك آنرا براي دوستان خود نيز بفرستيد
https://www.petitionbuzz.com/petitions/delistpmoi